Dr. Alina Bârzan

Este medic primar, absolventă a Facultății de Medicină din cadrul Universității București și consultant wellness cu o experienţă de peste trei ani in domeniul wellness (stare de bine).

Antrenează persoane atât din Brașov cât și din întreaga țară, în vederea obținerii unui stil de viață activ și sănătos și a consiliat peste 1000 de persoane pentru a obține un corp și o minte sănătoase, precum și o viață prosperă.

Este adepta miscării și a sportului ce trebuie să facă parte dintr-o viață echilibrată. Abordează și aplică un concept recunoscut la nivel mondial: 80% nutriție și 20% mișcare.

Se perfecționează continuu, participând la traininguri la nivel național și internațional (Praga, Barcelona) în domeniul nutriției și sportului.

Este convinsă că orice om pentru a performa în domeniul său (oricare ar fi acela, inclusiv sportiv) trebuie să aibă un stil de viață activ, ce presupune o nutriție echilibrată cu ajutorul suplimenților alimentari naturali, din plante precum și miscare-sport realizate individul sau în grup.

Știe că poate să ajute cât mai multi oameni să obțină ceea ce-și doresc în viață.

Fii și tu unul dintre ei!

Site Optimizat de Agent Promovator

CONTACTEAZĂ-NE

Îți vom raspunde în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?