Ateliere de dezvoltare personala pentru copii

Dragi parinti,

Grupul de dezvoltare personala este o intalnire cu ceilalti, o activitate creativa unde copiii se simt in siguranta, acceptati si valorizati pentru ceea ce sunt.
Ei se vor apropia unii de altii, vor trai stari afective placute si vor avea sentimentul unitatii cu copii de varsta lor; vor afla cum pot face fata diferitelor situatii de viata cu care se confrunta, isi vor constientiza resursele personale, capacitatile, isi vor recunoaste emotiile lor dar si ale celorlalti, vor invata sa si le exprime dar si sa le gestioneze in mod adecvat.

In lucrul cu copiii, tehnicile folosite precum desenul, pictura, metafora terapeutica,jocul de rol, basmul si activitatile distractive ii vor ajuta sa-si creioneze dorintele, nevoile si lucrurile care sunt suparatoare pentru ei, deblocandu–le prin exprimarea sentimentelor si emotiilor pe care la traiesc.

DE CE ATELIERE DE DEZVOLTARE PERSONALA PENTRU COPII?

Este foarte important pentru noi ca parinti sa ajutam copiii sa-si dezvolte calitati precum increderea in sine, comunicarea, curiozitatea, creativitatea, constiinciozitatea, perseverenta si capacitatea de adaptare. Toate acestea dezvoltandu-se inca din copilarie vor deveni un mod de viata pentru viitorul adult. Un copil fericit este un copil cu o stima de sine crescuta, curios,creativ ce va deveni un adult flexibil in gandire, puternic in confruntarea cu stresorii si provocarile vietii, perseverent in atingerea obiectivelor, capabil sa relationeze eficient si responsabil.

Indruma-l sa-si urmeze visele!

Atentie!

La aceste ateliere incurajam voia buna,originalitatea, curiozitatea fara limite, parerile sincere si hohotele de ras.

Va astept cu drag,

Psih. Oana Popa

 

Urmăriți ca și până acum secțiunea de noutăți pentru a descoperi evenimentele și pachetele terapeutice pe care vi le punem la dispoziție.

Echilbrul Tău și Tony Rafailă vă așteaptă săptămânal cu articole provocatoare!

Dragi prieteni,
Ne onorează faptul că sunteți mereu alături de noi!
Ne face plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina de Facebook Echilbrul Tău .
Daca v-au plăcut articolele, serviciile sau evenimentele noastre nu uitați să dați Like și Share pe rețelele de socializare folosind pictogramele de mai jos.

Site Optimizat de Agent Promovator

CONTACTEAZĂ-NE

Îți vom raspunde în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?