Workshop de psihosexologie

Participarea la conferinta de psihologie ,,CHEIA IUBIRII- DezvolTARE a SINE-lui prin&cu IUBIRE” este o invitaTIE pentru metamorfoza noastra personala si profesionala (de la stadiu de om cu diverse temeri, nelămuriri, probleme la stadiul de OM adevărat, desăvârșit, iluminat).

Reusita de a deschide PORTALUL IUBIRII (re)descoperind CHEIA din noi pentru noi NOI se poate realiza prin participarea noastra in calitate de audient sau prezentator de lucrări, studii de caz, postere, workshopuri.

Asumarea portativului iubirii, ne inlesneste zborul in dezvoltarea personala si profesionala. Noi suntem iubire si fiecare dintre noi o experientiem in diferite moduri ca: iubire divina, iubire de sine, iubire de copii, parinti, partener de viata, prieteni, iubire de munca, iubire de natura. Uneori viata ne ascunde notele de pe portativ, orbind melodia iubirii din sufletul nostru, ca si cum nu putem vedea padurea din cauza copacilor.

Prin participarea la conferinta de psihologie ni se ofera posibilitatea de a descoperi metode si tehnici pentru ,,deschiderea ochilor” si constientizarea notelor de pe portativul iubirii.

Unii dintre noi suntem inca in „stadiul de omida”, altii de „crisalidă” sau poate de „fluture”. Impreuna putem gasi CHEIA din noi pentru a pasi in portalul iubirii zburand si asumandu-ne efemeritatea si vesnicia iubirii din noi.

In program se vor prezenta diferite abordari de intervenție psihologica: consiliere, psihoterapie prin hipnoza clinica ericksoniana, psihodrama, integrativa, psihoterapie pozitiva, centrata pe persoana, experientiala, adleriana, terapie de familie, genograme, constelatii familiale, autocunoastere prin teste proiective.

Va asteptam cu inima deschisa!

10-11-12 aprilie 2014

Braşov, Romania

Detalii despre conferinta de psihologie: http://echilibrultau.ro/

Site Optimizat de Agent Promovator

CONTACTEAZĂ-NE

Îți vom raspunde în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?