cum iti poti folosi mintea in favoarea ta fb

CUM IȚI POȚI FOLOSI MINTEA IN FAVOAREA TA?

La inceputul călătoriei noastre in această viață, in acest Univers divin, am primit în dar un corp, o minte si un suflet, însă nu am primit instrucțiunile de folosire ale acestora.

Pe parcurs ne-am dorit să aflăm singuri cum anume funcționăm, dar am primit diferite informații (convingeri, obișnuințe, atitudini) și la un moment dat am ajuns într-o ceață densa care pe mulți dintre noi ne-a dus la iluzie.

În cadrul acestui atelier de 2 ore aș dori să condensez rezultatul unor cunoștințe și experiențe acumulate in timp si legate de felul in care ne manifestăm ca ființe individuale, dar văzute dintr-o perspectivă holistică, o perspectivă care pe mine, ca ființă m-a ajutat să am o noua viziune asupra vieții mele și a elementelor care determină gândurile, emoțiile și implicit atitudinea si comportamentul nostru.

Doresc să vă împărtășesc un sistem de folosire a minții in favoarea noastră. În cadrul acestui sistem vă voi descrie modul nostru de funcționare și o hartă de ghidare in această călătorie numită viață.

Scopul acestui atelier este construirea unui model realist si funcțional de transformare personală, care să vă ajute să înțelegeți cum ne putem schimba.
Îmi doresc să vă ofer aceste informații pentru ca voi să le folosiți in practică deoarece numai astfel le puteți integra si nu vor rămane doar niște subiecte interesante de conversație de masă.

Din punctul meu de vedere este necesar să avem destul curaj incât să ne analizăm viața și să începem să facem lucruri pe care le considerăm neconvenționale și să trecem la un antrenament neîncetat.

Și vă invit să ne analizăm in profunzime propriile convingeri. Putem descoperi că rădăcinile acestor convingeri sunt condiționate religios, cultural, social, educațional, familial, prin mass-media sau genetic.

Vremurile sunt in schimbare și renunțarea la învechit si adoptarea noului nu par greu de realizat. Însă multe din cele aflate si trăite s-au înglobat în “sinele biologic“ și le purtăm ca pe un veșmânt.

Mai știm totodată și că părăsirea mediului cu care ne-am obișnuit și pătrunderea în altul nou este ca înotul somonului in susul râului solicită efortul și, sinceri să fim, nu este comod.

Ca să îmbrățișăm adevărata schimbare, pentru a putea trece la altceva, așteptăm să se producă trauma, pierderea, boala sau tragedia, înainte de a ne apleca să analizăm cine suntem, ce facem, cum trăim, ce simțim și ce credem sau cunoaștem. Nu rareori ni se întâmplă să avem nevoie ca lucrurile să stea cum nu se poate mai rău ca să începem să facem schimbări in sprijinul sănătății, al propriilor relații si familii, și a propriului viitor. Și acum mesajul meu este:

DE CE SĂ MAI AȘTEPTĂM???

Să trecem la acțiune!

Explorarea noastră va începe cu o trecere în revistă a paradigmelor (învățături, modele, pilde, principii) filozofice si stiințifice aflate in legătură cu cele mai recente cercetări asupra naturii realității: cine suntem, de ce multora schimbarea li se pare atât de dificilă și ce ne stă în putere ca ființe umane.

În prima parte voi vorbi despre SINELE CUANTIC, care este o introducere in fizica cuantică. Pornesc de aici pentru că este important să vă însușiți conceptul căruia mintea (subiectivă) are influență asupra lumii (obiectivă). Conform efectului observatorului despre care vorbește fizica cuantică, punctul asupra căruia vă concentrați atenția este cel spre care vă îndreptați energia. Drept urmare, TU ești cel care își influențează lumea materială.

În cea de-a doua parte a evenimentului: DEPĂȘIREA PROPRIULUI MEDIU, vă voi explica de ce, dacă îngăduiți lumii să vă controleze gândurile și simțirea (emoțiile), mediul extern vă va modela circuitele creierului pentru a vă face să gândiți “corespunzător“ cu tot ceea ce vă este familiar. Asadar, ca să vă schimbați, este necesar să vă depășiți cadrul aspectelor fizice din propria viață.

În cea de-a treia parte vom vorbi despre DEPĂȘIREA PROPRIULUI TRUP, subiect care analizează modul în care trăim, conform unui set de comportamente, gânduri și reacții emoționale memorate, care funcționează toate, ca niște programe de calculator in culisele conștientului.

Vom discuta si despre DEPĂȘIREA TIMPULUI, care cercetează modul în care trăim, fie in starea de anticipare a evenimentelor viitoare, fie întorcându-ne mereu in amintiri (sau amândouă) până ce corpul începe să creadă că trăiește în alt timp decât prezentul.

Workshop-ul “CUM SĂ-ȚI FOLOSEȘTI MINTEA ÎN FAVOAREA TA“ este mult mai amplu și vom observa, pe parcursul susținerii lui, cum există un șir de conștientizări fantastice, care, vă asigur, o să vă schimbe complet perspectiva despre minte și veți pleca cu informații clare despre cum poți să-ți antrenezi creierul.

Coach-ul dvs. este Cristea Daria – un ghid in explorarea conștientă a vieții, care și-a dedicat ultimii 4 ani cunoașterii de sine. Experimentând mai multe căi spirituale, a dezvoltat pe baza experientelor avute metode simple si eficiente de transformare interioară și autocunoaștere prin autodisciplină.

Acum ea folosește aceste unelte pentru a inspira și a fi un ghid pentru persoanele dornice de autocunoaștere și dezvoltare personală.

Informații și detalii la telefon:  0749 634 031

Site Optimizat de Agent Promovator

CONTACTEAZĂ-NE

Îți vom raspunde în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?