Dorobat Doru

Doru Dorobăț

Este fondator Fitness Urban Romania. Comunitatea numara 14 orase: Galati, Iasi, Braila, Bucuresti, Vaslui, Suceava, Oradea, Timisoara, Deva, Orastie, Petrosani, Bicaz, Brad si Bistrita.

Obiectivul Fitness Urban Romania este promovarea sportului cu propria greutate in aer liber ori acasa, integrarea tinerilor din medii defavorizate in societate, prin intermediul sportului si infiintarea de parcuri de street workout in toate orasele din tara!

Doru :” Ideea de fitness urban are  la baza dorinta de a oferi o alternativa la antrenamentul din sala cu greutati. Imi place faptul ca doar cu vointa si putin timp,  folosind doar greutatea corporala iti poti modela corpul si inbunatatii sanatatea dupa cum doresti!
Oricine poate fi sanatos, sa aiba mai multa forta, energie si sa arate bine facand exercitii  acasa sau in aer liber. Nu te incurajez sa cheltui banii pe echipamente si abonamente la sala .
Fitness-ul nu trebuie sa fie un lux si sa iti ia mult timp. Nu te lasa pacalit ca daca nu te duci la sala nu obti rezultate. Antrenamentul cu propria ta greutate nu este usor,ci unul complex si cu rezultate garantate!”

Detalii si relatii: dorudorobat.ro

Site Optimizat de Agent Promovator

CONTACTEAZĂ-NE

Îți vom raspunde în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?