femeia

Femeia este o bijuterie, nu exista frumusete cu care poate fi comparata femeia, decat cu o bijuterie. Femeia este cea care a creat Universul. Ea este sotie, iubita, mama si sfanta.

Astazi femeia este mai frumoasa ca oricand, iar cand iubeste straluceste asemeni diamantului.

De ce?

Pentru ca femeia reprezinta pentru barbat viata! Fiecare femei este invaluita in mister, are farmecul personal, folosind intreaga seductie pentru a iubi. Femeia se transforma, iubirea o face frumoasa, este ca o magie care o invaluie, ea se naste din mister.

Femeia este frumoasa si parfumul ei seduce usor… privirea si vocea ei , a fost inaltata in altar de barbat, iar parul ei lung fluturand in vant, este iubit de amantul romantic. Iubirea transforma corpul femeii.

Femeia indragostita este mai frumoasa. Ea infloreste ca florile primavara. O femeia,nu trebuie sa inceteze niciodata sa fie femeie.

Femeia creeata de pictori, muza lor se transforma in pamant, iar sanii in coline dulci. Pielea ei de marmura, buzele rosii, parul lung, ochii transparenti, parfumul ei tulbura inima barbatului.

Femeia adevarata este acea femeie care face din barbat mai mult decat este. Fiecare barbat pastreaza in mintea lui imaginea femeii ideale… iar daca privirile lui o ating, va fi dragoste la prima vedere… totala.

Sa fii o femeie adevarata este o arta… sa iubesti un barbat, sa-l ingenunchezi si sa-l faci sa tremure de teama si dorinta, sa iubesti cu pasiune… este o arta.

Cum arata femeia ideala?

Femeia ideala seduce, este inteligenta, ea devine constienta de adevarata ei valoare. A iubi este o arta asa cum sa traiesti este o arta. Iubirea se invata. Trebuie sa fim doi ca sa iubim, o femeie si un barbat contopite intr-o singura persoana.

Femeia este zi iar barbatul noapte. Iubire este calea cunoasterii, misterul ascuns al femeii, cel care atrage si fascineaza mereu. Pentru barbat mistrerul femeii il constitue felul ei imprevizibil care o face inaccesibila.

Fii o femeie unica!

Psiholog Carmen Dobre

 

Astept si parerile voastre despre femeie vazuta ca un ideal pe blogul Platformei de Psihoterapie Online Echilibrul Tau!

Site Optimizat de Agent Promovator

CONTACTEAZĂ-NE

Îți vom raspunde în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?