Femeia marea mea enigma

Privesc cu ochii goi umbra eterica ce se imprastie in incapere. Speram sa fii tu, acel necunoscut ce il astept mereu sa apara. Golul ce-l simt in mine ca un pustiu ce ma macina, vibreaza a nemarginire, a haos fara de inteles. Urasc singuratatea ce-mi urla in timpane.

De ce ma doare? Cine sa ma inteleaga?

Poate doar tu cel pe care il transform in luminita datatoare de speranta.

Intind mana sa-ti cuprind lumina in causul palmelor usor sa nu o imprastii. Incet o sorb de tine sa ma umplu. Atat senin intr-o lumina atat de mica, ma iarta de toata o vreau doar pentru mine. Patrunde-mi adanc fiinta si nu ma mistui in focul aprig al iubirii pure si neintinata de geana tacutului amurg. Si-mi cade iarasi ploapa obosita. Transparenta, buza sovaielnic iti cerseste lumina tie, inger, calauza fara plata pe al zilei drum.

Demon aprig cu flacari in priviri pe carari in noapte te vreau sa impresori cu aripa, cu bratele-ti fierbinti incatusari cu atingeri de matase ce-mi musca din suflul tremurand de patima. Ma iarta de contopite ni-s trupurile ude si lumea a disparut pe veci iar timpul l-am cersit doar pentru noi. Tribut eu voi plati dar vreau seninul din lumina aceea mica ce se naste stangaci sub pieptu-ti dezgolit. Priveste-mi ochii, fara sensibilitatate nu as mai fi eu…femeia !

Ce e femeia?

Faptura mica, delicata cu suflet mare si cu o mie de resurse. Mereu prezenta pentru tine ca mama, ca sora, ca iubita, ca sotie, ca prietena.

Unii o umilesc, unii o slavesc altii o ridica pe un piedestal. Si totusi fara ea lumea nu ar mai scrie poezii, nu ar mai slavi iubirea, nu am mai sti ce e maternitatea.

Femeia are nevoie de iubire sa infloreasca, sa isi scoata la iveala feminitatea. Nu se naste femeie, ea devine femeia pe care o vezi la maturitate in toata splendoarea ei.

Feminitatea poate fi descoperita trebuie doar sa vrei, sa nu te lasi coplesit de toti si de toate.

Psiholog Margareta Adela Chitu

Echipa Platformei de consiliere psihologica si Psihoterapie Online “Echilibrul Tau” va sta la dispozitie pentru discutii pe aceasta tema.

Site Optimizat de Agent Promovator

CONTACTEAZĂ-NE

Îți vom raspunde în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?