INSTRUCTIUNI DE „FOLOSIRE” A FEMEII

Valentin Emil MINDRUTIU

Pornind de la un mesaj, pe care l-am găsit pe Facebook, care suna așa: SA NU DEZAMAGESTI NICIODATA FEMEIA CARE TE IUBEȘTE, m-a impresionat atât de mult încât m-am gândit că nu ar strica să ofer tuturor bărbaților un mic ghid de INSTRUCTIUNI DE „FOLOSIRE” A FEMEII, pentru a-l citi și urma, ca un sfat extrem de important, în telul tuturor de a atinge fericirea. Chiar daca, de cele mai multe ori, tindem asimptotic catre fericirea deplina (!)

Și dacă îmi permiteți, din aceeași „familie” a sfaturilor asupra modului în care trebuie tratata o femeie face parte și unul, pe care cred că îl știe aproape toată lumea, dar nu știu câți îl și respecta: PE O FEMEIE SA NU O ATINGI NICI MACAR CU O FLOARE! Dar, în schimb, cred că orice femeie este fericita atunci când primește o floare(!)

Poate o sa ma considerați că sunt pro-feminist, dar cum se spune despre o relație femeie-barbat, femeia este partea frumoasa a cuplului, iar bărbatul este partea tare (!) Și să nu uităm că, într-un cuplu, și prin rolul (cel mai adesea!) de mama, FEMEIA este cea care aduce pacea, liniștea și fericirea într-o familie.

Nu degeaba FEMEIA are dedicata prima săptămână a primăverii (1-8 martie), prin rolul sau de MAMA, ea aducând primavara in viața (aproape) oricărei familii.

Deci, fara a se dori „dulceag”, mesajul meu este acela de a recunoaște și a-i oferi FEMEII drepturile si metitele, care i se cuvin, lângă femeia iubită gasindu-ne fericirea și noi, bărbații. Cred că aici cam toată lumea este de acord cu mine, nu?!

Vă salută (indiferent de sex), cu tot respectul, al vostru prieten, Valentin Emil MINDRUTIU

Echilibrul Tău vă provoacă la o dicuție pe tema iubirii!

Site Optimizat de Agent Promovator

CONTACTEAZĂ-NE

Îți vom raspunde în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?