LECȚII DE VIAȚĂ 18-24 octombrie

CE ASCUNDEA BUNĂVOINȚA PATRONULUI

Cristina Pavelescu şi Mirel Comstantinescu sunt logodnici de nu mai puţin de 5 ani. Dat fiind faptul că Cristina lucrează într-un bar, iar Mirel este profesor de şcoală gimnazială, situaţia lor financiară nu este prea fericită. Tocmai de aceea, cei doi nu se hotărăsc să facă şi pasul decisiv spre căsătorie. Mai mult, criza financiară a celor doi este accentuată de faptul că Mirel este un mare iubitor de alcool şi un jucător de poker împătimit.

Cristina, deşi era de o frumuseţe care îi dădea dreptul să aspire la mai mult şi mai bine pentru viaţa ei, încerca să treacă peste viciile lui Mirel şi să incerce să il iubeasca. Ea era cea care avea grijă de plata facturilor casei şi care încerca să menţină “pe linia de plutire” gospodăria lor.
Deşi Mirel îi promisese, Cristinei, în repetate rânduri, că nu va mai bea şi nu va mai merge să joace poker, se pare că… “năravul din fire nu are lecuire”. A fost suficent ca Mirel să se întâlnească, din nou, cu prietenul său, Tiberiu, pentru a merge să “toace” banii (300 lei), pe care Cristina îi primise cu împrumut de la Alexandru, patronul barului unde lucra, după ce acesta îi mai dăduse, cu puţin timp înainte, 100 lei ca premiere pentru că fata îşi făcea, cu conştiinciozitate, treaba pentru care era plătită. Astfel, banii care ar fi trebuit daţi pentru plata facturilor au luat drumul… cămătarilor, în faţa cărora Mirel pierdea cu “regularitate” la poker.

Văzând că viaţa în doi cu Mirel era sortită eşecului şi cum acesta a şi jignit-o pe Cristina, acuzând-o că se culcă cu Alexandru (deşi fata susţinea cu tărie că in cei 5 ani de logodnă niciodată nu l-a înşelat pe Mirel), Cristina nu a mai suportat această viaţă de neajunsuri şi certuri şi s-a mutat la Alexandru, care profitând de “nisipurile mişcătoare” ale Cristinei se dovedea foarte atent şi cuceritor cu fata.

A doua zi după ce Cristina s-a mutat în vila lui Alexandru, acesta a venit la Mirel ca să ia lucrurile fetei. Ştiind situaţia financiară extrem de precară a lui Mirel, Alexandru i-a oferit un plic cu 10.000 lei cu condiţia ca să nu mai intervină deloc în viaţa Cristinei. Fiind într-adevăr foarte “strâmtorat”, Mirel a acceptat, fără prea mari reţineri, oferta lui Alexandru.

Cristina a simţit că pluteşte în paradis în casa lui Alexandru fiind pentru prima dată când putea să trăiască fără grija zilei de mâine, singura sa obligaţie fiind să arate mereu cât mai bine pentru Alexandru şi să îşi menţină forma fizică de invidiat, având la dispoziţie şi generoasa piscină din curtea vilei în care se mutase.
Dacă situaţia Cristeni era din ce în ce mai bună, Mirel se situa la celălalt “pol”, pierzând pe rând tot ce avusese. Mai intâi a pierdut-o pe marea sa iubire, Cristina, apoi a pierdut serviciul, directorul şcolii punându-l pe liber pentru viaţa sa dezorganizată, care în mod firesc afecta şi procesul educaţional în cazul lui Mirel, totul culminând cu pierderea sumei generoase primite de la Alexandru, banii “topindu-se” cu mare uşurinţă pe băutură şi poker. Dar din toate aceste 3 pierderi majore ale lui Mirel, nimic nu îl afecta mai mult decât pierderea dragostei Cristinei.

Tocmai de aceea, în repetate rânduri, Mirel a încercat să vină la vila lui Alexandru şi să încerce să-i vorbească Cristinei, să o roage să se întoarcă la el. O dată, chiar a reuşit să ajungă până la Cristina, când fata era la piscină, dar din păcate, era într-o asemenea stare de beţie, încât în loc să o recâştige pe iubita lui, mai mult a îndepărtat-o de el. A doua zi, când s-a trezit şi a realizat ce se întâmplase în ziua precedentă, regretele l-au copleşit pe Mirel, dar, deja, erau tardive.
La 2 săptămâni după ce Cristina se mutase la Alexandru, acesta a anunţat-o că urmează să primească vizita unui prieten de-al său, Cornel, care este stabilit la Roma şi care doreşte să vină să-i invite la el, să la arate “Cetatea Eternă”. Încântată de mirajul vizitei la Roma, Cristina şi-a propus să-i facă o impresie cât mai bună lui Cornel. Înafara unei superbe rochii roşii care punea mai bine în valoare generozitatea Mamei Natura în ceea ce o privea pe Cristina, fata a vrut să impresioneze şi printr-un meniu deosebit.

Într-adevar, încă de când a văzut-o, Cornel a fost pur şi simplu vrăjit de frumuseţea Cristinei. A fost suficient ca Alexandru să se ducă, să cumpere încă o sticlă de vin, pentru ca prietenul lui, Cornel, să rămână doar cu Cristina, să profite de ocazie şi… să o violeze.
Întors acasă cu sticla de vin, Alexandru a fost informat de Cristina că a fost violată, la care patronul barului a răspuns cu multă indiferenţă: “Era normal ca omul să ştie ce anume cumpără” (!)

Nu mult timp după această fază, Alexandru şi Cornel au scos-o pe Cristina din casă în stare de inconştienţă. Cei doi bărbaţi discutau că i-au dat fetei o doză de somnifer care ar fi putut să adoarmă şi un cal. Toate acestea au fost însă observate de către Mirel, care asemenea unui câine alungat dădea ocol casei în care locuia Cristina şi acesta a apelat Poliţia semnalând ceea ce a văzut. Poliţiştii s-au prezentat imediat la faţa locului şi i-au prins pe Alexandru şi Cornel în timp ce încercau să o urce pe Cristina în automobil şi să se facă nevăzuţi cu aceasta în Italia. Cei doi “traficanţi de carne vie” au fost duşi la Poliţie, unde ulterior au primit câte 15 ani de puşcărie fiecare, în timp ce Cristina, total răvăşită a fost dusă de urgenţă la spital.

Dupa două săptămâni de stat în spital, la externare, Mirel a implorat-o, pe Cristina ca să îl ierte, pentru că nu poate trăi fără ea, şi să-i mai dea o şansă. Deşi fata a ezitat destul de mult, dat fiind faptul că şi în trecut, Mirel beneficiase de multă înţelegere din partea ei, recunoscând meritele pe care logodnicul ei le-a avut în eliberarea sa din mâinile celor două brute, în cele din urmă, Cristina a acceptat să-i mai dea o ULTIMĂ şansă lui Mirel.

Mirel, într-adevăr, cu mult efort de voinţă a renunţat la băutură şi la jocul de poker şi s-a angajat ca profesor la o şcoală particulară. Cristina, rămasă şi ea fără servici, în urma întemniţării lui Alexandru a acceptat un post de vânzătoare la un magazin de articole vestimentare. Şi astfel, cursul vieţii celor doi logodnici a continuat sub noi şi promiţătoare auspicii.

COMUNICAREA DEFECTUOASĂ ÎN CUPLU DUCE LA TRAGEDII

Eduard Barnea este un foarte apreciat scriitor, autor de romane de dragoste. El este căsătorit de aproape un an cu Andra, care înainte de a-l fi avut ca profesor la Facultatea de Litere şi apoi ca soţ s-a îndrăgostit, fără a-l fi cunoscut, de romanele sale.

După aproape un an de la momentul în care cei doi şi-au unit destinele, Eduard îşi duce consoarta, pentru prima dată, într-o comună, aflată la vreo 25 de kilometri de Bucureşti, unde îşi are reşedinţa de vară. Dacă Andra vrea să se desprindă de civilizaţia trepidantă a Capitalei şi să încerce o experienţă de viaţă rustică, Eduard vrea să meargă undeva unde să îşi găsească liniştea şi să încerce să finalizeze un roman care cam stagna de vreo 5 ani spre totala nemulţumire a editorilor săi.
Numai că, aşa cum se întâmplă de multe ori în viaţă, “socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din târg”. Cum Eduard intenţiona să folosească această mică vacanţă şi pentru a renova şopronul gospodăriei şi a construi un foişor, bărbatul s-a dus în comună să caute nişte localnici care i-ar fi putut construi cele dorite. El are sentimentul “că l-a prins pe Dumnezeu de picior” atunci când îl întâlneşte pe Vasile, care împreună cu alţi doi prieteni ai săi îi promit să-i facă lucrările solicitate. Aceasta, cu atât mai mult cu cât, Vasile îi spune că ei au ridicat şi multe alte case din localitate.

Aşa cum au promis, cei trei se prezintă a doua zi de dimineaţă la casa lui Eduard, dornici să se apuce de lucru. La intrarea în curte, aceştia se întâlnesc cu Andra, care tocmai ieşea să umple găleata cu apă de la fântâna din curte. Foarte galant, Vasile se oferă să o ajute pe Andra, însă nu înainte de a o fi întrebat dacă este, cumva, fiica profesorului (!)

În pauza de masă, Andra face serviciile de gazdă şi îi invită pe cei trei zilieri să servească din mâncarea gătită de ea. Cum Vasile, ai cărui ochi “cam căzuseră” pe Andra nu se lăsa deloc dus de la masă, Eduard s-a văzut nevoit să intervină mai decis şi să-i trimită pe cei trei la treburile lor. În special, Vasile, spre totala nemulţumire a lui Eduard, nu se lăsa indepărtat uşor din preajma Andrei.

Deja, după această primă zi, încep să apară nemulţumiri şi suspiciuni în cadrul familiei Barnea, Eduard atenţionând-o pe Andra să nu-i “mai dea apă la moară” lui Vasile, care a observat că-i cam făcea “curte”. Criza în cadrul familiei Barnea avea să ia proporţii în ziua în care Vasile se prezintă la Eduard cu o listă de materiale de care ar fi avut nevoie pentru a executa lucrările pentru care băieţii erau plătiţi. Eduard se arată foarte nemulţumit când află că trebuie să meargă la oraş ca să cumpere cele necesare şi că Vasile şi prietenii lui nu posedă permis de conducere ca să se ducă la cumpărături. Cu “inima strânsă”, dar bazându-se pe promisiunea Andrei de a nu mai răspunde “avansurilor” lui Vasile, Eduard se duce să procure cele necesare. Pe drumul de întoarcere, Eduard aflâ de la şeful de post al Poliţiei din localitate, agentul Nistor, că a fost minţit de către Vasile, materialele pentru construcţie găsindu-se şi în comuna respectivă. Cand află acest lucru, în mintea lui Eduard se trezesc nişte presimţiri sumbre, mai ales că în ziua precedentă, când a făcut cunoştinţă cu agentul Nistor, omul Legii îl avertizase să fie foarte atenţi, deoarece cei trei angajaţi ai săi sunt “băieţii răi” ai localităţii.

Presimiţirile lui Eduard aveau să se adeverească odată ajuns acasă, când a aflat câ Vasile se afla în casă împreună cu Andra. Bănuielile lui Eduard aveau să cunoască cote maxime atunci când în patul conjugal a găsit… urme de rumeguş de lemn. Imediat, Eduard a smucit-o pe Andra reproşându-I că s-a culcat cu muncitorul lor în acle pat al familiei Barnea.

Considerând că de această dată probele trădării mult prea tinerei sale soţii cu Vasile sunt indubitabile, Eduard s-a decis ca a doua zi să-i concedieze pe cei trei, mai ales că era şi foarte nemulţumit de viteza cu care înaintau lucrările.
Chiar dacă, în prima fază, cei trei bărbaţi au părut că se impacă cu ideea “punerii pe liber”, chiar în aceeaşi seară Eduard avea să se convingă că lucrurile nu stăteau, nici pe departe, aşa. Ieşit în curtea gospodăriei, profesorul s-a trezit că a fost atacat şi lovit în cap, cu un obiect dur, care l-a făcut să-şi piardă cunoştinţa.

Imediat, soţii Barnea au inţeles că este “mâna” lui Vasile şi au făcut plângere la agentul de Poliţie, Nistor. Chiar dacă şi acesta a fost convins şi el, de acelaşi lucru ca şi cei doi soţi, în lipsa unei dovezi clare, nu îl puteau condamna pe Vasile. Poliţistul doar i-a atenţionat pe cei doi să se inchidă bine în casă şi să fie foarte vigilenţi.

Cu toate acestea, se pare că Vasile a considerat că “socotelile nu sunt încă terminate” şi la doar două seri de la atac, soţii Barnea s-au trezit cu şopronul incendiat. De această dată, se pare că “bucureştenii” au avut mai mult noroc, deoarece cei doi complici ai lui Vasile, “strânşi cu uşa”, şi-au declarat vinovăţia, dar nu înainte de a preciza faptul că ideea a fost a lui Vasile. Bineînţeles că toţi cei trei inculpaţi au fost arestaţi şi închişi la puşcărie, dar, din păcate pentru familia Barnea, ceea ce ar fi trebuit să fie o primă vacanţă nemaipomenită, a fost, în cele din urmă, un fiasco. Regretând acest lucru, cei doi soţi s-au gândit că poate nu s-ar fi ajuns până aici dacă între ei ar fi existat o comunicare mai bună, în care Andra i-ar fi spus soţului său că, într-adevăr, a fost obligată de către Vasile să se culce cu el, iar Eduard şi-ar fi avertizat şi soţia asupra atenţionării pe care a primit-o din partea agentului de Poliţie, Nistor, că cei trei bărbaţi angajaţi erau consideraţi “băieţii răi” ai comunei.

ÎN DRAGOSTE ŞI ÎN RĂZBOI, TOTUL ESTE PERMIS?!

Dragi cititori, sunt sigur că aţi auzit această expresie, dar rămâne ca, în continuare, citind recenzia episodului de Luni 23 Octombrie 2017 din excelentul serial LECȚII DE VIAȚĂ, difuzat de Postul de Televiziune PRO TV şi pe care vă invităm să-l vizionaţi şi dumneavoastră, de luni până joi, începând cu ora 14:00, să puteţi să răspundeţi la această întrebare.

Larisa Barbu este elevă în clasa a XII-a la un apreciat liceu bucureştean. Ea este liderul seriei sale în respectivul liceu şi nici nu concepe ca la Balul de Absolvire să nu câştige titlul de MISS al liceului. Mai mult, aspiraţiile sale îl vizează şi pe prietenul ei, Ciprian, pe care l-a înscris la concursul de MISTER al liceului, în pofida voinţei lui.

Chiar dacă Ciprian este dominat de personalitatea prea puternică a Larisei, dragostea dintre ei se desfăşoară sub cele mai bune auspicii, nimic nepărând să-i scoată, pe cei doi liceeni, de sub “vraja zeului AMOR”. Totul însă, până apare Andreea Vasilescu, o nouă colegă de clasă, venită din alt liceu bucureştean. Pentru a se apropia mai repede şi mai bine de noii săi colegi, Andreea îi invită pe toţi, la ea, la o petrecere. Cum fata a fost primită încă de la început cu multă simpatie de către colegi, considerând că are o fire deschisă şi este prietenoasă, invitaţia Andreei a fost primită cu ovaţii de bucurie de către clasă, inclusiv de Ciprian, încântat de atracţia unei o băi în piscina casei Andreei. Doar Larisa, care a început să înţeleagă că şi-a pierdut rolul de lider al clasei, a respins invitaţia de a participa la respectiva petrecere. Cum zilele următoare, toată clasa a vorbit numai de evenimentul organizat de către Andreea, ura Larisei împotriva noii sale colege a devenit din ce în ce mai mare, mintea sa fiind preocupată numai de gânduri de răzbunare. Şi aceste gânduri aveau sâ se materializeze, nu după mult timp, în realitate.

Astfel, în ziua în care clasa a dat teza la matematică, Larisa i-a înscenat Andreei o tentativă de copiere, introducându-i în geantă o copiuţă cu formulele de matematică. Profesorul a confiscat, cum era de altfel firesc, materialul compromiţător şi l-a prezentat directorului liceului. Numai că, s-a verificat, o dată în plus zicala conform căreia “cine sapă groapa altuia, cade singur în ea”. În loc să fie pedepsită Andreea pentru tentativă de copiere, cea pedepsită (cu convocarea părinţilor la liceu şi scăderea notei la purtare) a fost… Larisa. Şi asta, pentru că directorul şi-a dat seama că scrisul de pe copiuţele găsite asupra Andreei “semăna” extrem de bine cu cel al… Larisei (!)

Primirea acestei pedepse a înrăit-o şi mai mult pe Larisa împotriva Andreei, la ora de sport, fata neezitând să-i tragă rivalei sale o minge în cap, Andreea suferind o comoţie şi fiind transportată la spital. Toţi colegii, inclusiv Ciprian, au văzut clar că gestul Larisei a fost intenţionat si nu doar un simplu accident într-un joc cu mingea. În urma acestui incident dintre cele două fete, Ciprian i-a spus Larisei că nu ar fi crezut că poate să fie atât de rea şi că, în aceste condiţii, între ei nu mai poate exista nimic. Mai mult, Ciprian, după ce a abandonta-o pe Larisa, şi-a îndreptat toată atenţia către Andreea, care şi ea începuse să îl placă pe băiat.
Numai că Larisa nu ştia să piardă şi orice nouă înfrângere în faţa Andreei o învrăjbea şi o umplea şi mai mult de ură împotriva Andreei. Mintea sa diabolică nu cunoştea limite. Astfel, punctul culminant a fost difuzarea pe Internet a unei poze cu Andreea nud, lansând zvonul că din această cauză a trebuit să părăsească vechiul liceu, fiind exmatriculată de acolo. Andreea nu a putut să mărturisească motivul real al schimbării liceului, deşi toată lumea era curioasă să afle de ce a luat această decizie, cu doar câteva luni înaintea absolvirii liceului. Adevărul era că fata s-a hotărât să schimbe liceul, deoarece tatăl ei începuse să “se încurce” cu diriginta clasei unde învăţa Andreea. Exmatricularea Andreei era şi intenţia directorului, de la actualul liceu, dar fata s-a apărat, precizând că fata care apare în poză are un tatuaj pe mână, iar ea nu îl are şi că acolo este vorba de un trucaj fotografic. Întrebată de director dacă există cineva care ar dori să îi facă rău, pentru a evita un nou “efect de bumerang” (ca şi în cazul incidentului cu copiuţa de la teza de matematică), deşi Andreea era absolut convinsă (ca şi ceva mai târziu, Ciprian), că acolo nu poate fi decât mâna Larisei, a preferat să ţină totul sub tăcere şi nu a acuzat-o pe rivala sa “în ale amorului”.

Ciprian nu a mai suportat însă atâta ipocrizie şi “maşinaţiunile” Larisei în tentativele ei repetate de a o indepărta pe Andreea şi încercarea ei disperată de a-l recâştiga şi a ameninţat-o pe Larisa că în cazul în care nu va înceta să-i facă rău Andreei (pe care el o iubea acum), va fi obligat să se ducă să spună totul directorului liceului. După această avertizare a lui Ciprian, Larisa a înţeles, într-un final, că orice cauză este pierdută şi că doar riscă să-şi facă ei înseşi rău. Astfel, până la absolvirea liceului şi susţinerea examenelor de Bacalaureat şi de admitere la facultate, nu au mai existat niciun fel de incidente.

Ciprian a continuat şi după absolvirea liceului iubirea sa cu Andreea, chiar dacă el a devenit student la ASE, iar Andreea studentă la Facultatea de Drept. Larisa a devenit şi ea studentă la ASE, dar drumurile ei nu s-au mai intersectat niciodată cu cele ale lui Ciprian.

INTERNETUL, PRIETEN ŞI DUŞMAN ÎN DRAGOSTE

 

Internetul a ajuns să aparţină vieţii cotidiene a fiecăruia dintre noi. El este folosit în diferite scopuri, inclusiv în ceea ce priveşte orientarea lui Cupidon spre ce inimi să tragă cu arcul şi săgeata dragostei. În ziua de astăzi, care este atât de trepidantă şi numărul orelor nu ne mai ajung, nu puţini sunt cei care recurg la seriviciile site-urilor matrimoniale în tentativa de a-şi găsi “jumătatea”.

Acesta a fost şi cazul Deliei Stroe, eroina prezentului episod al serialului LECȚII DE VIAȚĂ. Delia era logodită, de 4 ani, cu Ovidiu Nae, care mai cunoscuse experienţa unei logodne şi înainte de a o fi cunoscut pe Delia. De acest fapt avea să se convingă fata într-o zi, în care, terminând mai devreme serviciul la salonul cosmetic unde lucra, revenind acasă a rămas de-a dreptul “interzisă” găsindu-l pe Ovidiu în patul lor conjugal, cu Simona, fosta sa logodnică (!)

Bineînţeles că Delia nu a ezitat niciun moment să-i dea afară, din casă, pe cei doi. În acest moment intervine Gabriela, colega de serviciu a Deliei şi totodată cea mai bună prietenă a fetei. Pentru a încerca să o scoată pe Delia din această stare de dezamăgire, într-o seară, vine la Delia acasă împreună cu câţiva prieteni şi încearcă să-i facă Deliei “lipeala” cu un bărbat. Înţelegând care au fost, de fapt, intenţiile Gabrielei, Delia se inervează şi mai tare şi îi dă afară din apartamentul ei pe toţi, motivând că este obosită şi nu vrea nimic altceva decât să doarmă.

Văzând-o, în continuare, pe Delia, foarte tristă, Gabrielei îi vine ideea de a încerca să-i găsească un “băiat bun” pe site-urile matrimoniale. Chiar dacă Delia susţine că ea nu are încredere în serviciile prestate de aceste site-uri, până la urmă, ca să-i facă pe plac insistentei sale prietene, acceptă să îşi dea datele de referinţă (puţin imbunătăţite!) şi să-şi exprime doleanţele în ceea ce priveşte profilul bărbatului căutat. Nu peste mult timp, Delia are deosebita surpriză de a-l găsi on-line pe Bogdan, care se recomandă ca fiind director comercial la o mare companie.

După câteva întălniri on-line, Delia şi Bogdan se decid să se întâlnească şi LIVE, fiecare fiind plăcut impresionat de potrivirea de gusturi şi înţelegerea dintre ei. Totul decurge pentru ei foarte bine, către o frumoasă poveste de dragoste. Numai că, Ovidiu nu se consolează cu ideea de a o pierde pe Delia şi încearcă să se împace cu logodnica lui. Fata, însă, il pune pe Ovidiu să-şi strângă lucrurile şi să plece definitv, inimia sa aparţinând acum lui Bogdan. Având cheile de la apartament, Ovidiu vine într-o dimineaţă şi îi găseşte pe Bogdan şi Delia, pregătindu-se să plece la serviciilor lor. Cei doi bărbaţi se confruntă şi numai Delia reuşeşte să aplaneze o bătaie între ce doi rivali.

Câteva zile mai târziu, Gabriela o anunţă foarte încântată pe Delia că în seara zilei respective urmează să se întâlnească cu Serge, un francez pe care l-a cunoscut tot prin intermediul Internetului. Cum Bogdan o anunţase pe Delia că, în seara respectivă nu se vor putea vedea, pentru că mama sa este bolnavă şi trebuie să se ducă la ea, la spital, Delia se culcă devreme, cu gândul de a-şi satisface, a doua zi, curiozitatea în ceea ce priveşte întâlnirea Gabrielei.

Când cele două prietene se revăd, a doua zi, curiozitatea Deliei se transformă într-un adevărat şoc, în pozele pe care Gabriela le făcuse cu Serge, recunoscându-l, de fapt, pe… Bogdan. Gabrielei nu-i vine să creadă că Serge şi Bogdan sunt una şi aceeaşi persoană, dar cele două fete devin şi mai surprinse când constată că respectivul bărbat deţinea mai multe conturi pe site-uri matrimoniale, apărând sub diferite identităţi. În aceste condiţii, pentru a se răzbuna pe acest “vânător de inimi”, Gabriela şi Delia se decid să-i “întindă o capcană”.

Astfel, seara când Bogdan a venit la Delia, aceasta l-a convins să rămână peste noapte la ea, să se culce împreună. Ceea ce au şi făcut, Bogdan neştiind că… afară Gabriela pândeşte în propriul automobil să îl urmărească, a doua zi, când bărbatul urma să revină la el acasă. La ieşirea lui Bogdan din apartamentul Deliei, fata îşi sună prietena pe celular, atenţionând-o să se pregătească de urmărire. Şi într-adevăr, cele două femei au avut parte de o urmărire ca în filme prin Bucureşti, până au ajuns la domiciliul lui Bogdan. Acolo au oprit şi au aşteptat reapariţia lui Bogdan. Aşteptarea nu a fost prea lungă bărbatul ieşind destul de curând din curtea casei respective, la braţul unei femei blonde. Când cele două prietene care doreau să îl demaşte pe cel care se jucase cu inimile lor, nu mică le-a fost surprinderea să vad că blonda l-a strigat Liviu, cerându-i să-i explice ce anume se întâmplă. Explicaţia a venit însă de la Delia şi Gabriela, blonda, Evelina, fiind de fapt soţia bărbatului, care de mai multă vreme il suspecta că acesta o înşeala, dar până acum nu avea dovezile clare ale acestui fapt. Cu această ocazie şi Delia a aflat că aşa zisa mamă bolnavă era moartă de nu mai puţin de 10 ani (!)

Dezamăgită total de crudele experienţe trăite cu Ovidiu şi Bogdan, Delia nu a mai vrut să ştie de niciun bărbat, mulţumindu-se doar cu prietenia Gabrielei.

 

Valentin Emil MÎNDRUȚIU

Echilbrul Tău vă urează vizionare plăcută!

Echilbrul Tău vă așteaptă săptămânal cu articole provocatoare!

Dragi prieteni,
Ne onorează faptul că sunteți mereu alături de noi!
Ne face plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina de Facebook Echilbrul Tău .
Daca v-au plăcut articolele noastre nu uitați să dați Like și Share pe rețelele de socializare folosind pictogramele de mai jos.

 

Site Optimizat de Agent Promovator

CONTACTEAZĂ-NE

Îți vom raspunde în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?