Lecții de viață 20 noiembrie 2018

UNELE FILME PRODUC ADEVĂRATE TRAGEDII

 

Matei Ostrov este patronul unei firme de fabricat ciocolată şi este foarte fericit de căsnicia pe care o are cu Laura. La un moment dat, el angajează, la depozitul fabricii sale, un băiat, pe nume Traian, care în pofida impresiei excelente lăsate la angajare, el îl va dezamăgi pe Matei, dovedindu-se destul de leneş şi de impertinent. Numai că, el este susţinut, în mod suspect, de către Laura, care încearcă să-l convingă pe Matei că Traian este “băiat bun”.

Susţinerea de care se bucură Traian se explică prin faptul că acesta are “un AS in mânecă” pe care bărbatul îl joacă foarte bine. El a descoperit, pe internet, nişte filme pentru adulţi, care o înfăţişează pe Laura în ipostaze, mai mult sau mai puţin dubioase. În afara “bonusului de credibilitate”, pe care Laura i-l oferă lui Traian în faţa lui Matei, bărbatul nu se mulţumeşte doar cu atât, făcându-i femeii propuneri indiscrete.

Prinsă într-o situaţie foarte delicată, şi dorind ca soţul său să nu afle că a apărut în astfel de filme, Laura îl informează, pe fratele său, Cristian, că este şantajată de către Traian. Ca un adevărat frate, Cristian îi promite sorei lui că o va scăpa de neplăcerile pe care Traian i le produce. Astfel, într-o seară, Cristian îl invită pe Traian la “un pahar de vorbă”, la un bar din apropierea depozitului fabricii de ciocolată. Aici, un pahar de bere se “înmulţeşte”, ajungându-se la vreo 5, suficiente însă ca Traian să se îmbete şi astfel “să îşi piardă uzul raţiunii”. De acest lucru profită Cristian care îi fură briceagul pe care Traian îl purta mereu la el şi îi înscenează acestuia un jaf în depozit, având grijă să lase la locul faptei briceagul lui Traian.

A doua zi, când Traian revine la depozit, are surpriza de a fi primit “cu pâine şi sare” de către Matei, Cristian şi un echipaj de Poliţie. Recunoscându-şi briceagul, pe care nu mai ştia unde şi când îl pierduse, Traian cade în capcana întinsă şi este ridicat de către Poliţie, pentru a fi chestionat la Secţie. Neavând dovezi clare, într-un final, Traian este eliberat, dar el nutreşte dorinţa de a se răzbuna pe Laura, fiind convins că aceasta i-a pregătit capcana cu Poliţia.

Pentru acest motiv, Traian îşi intensifică acţiunile de şantaj şi îi cere Laurei să se prezinte la el acasă să-i aducă suma de 5000 euro, dacă nu vrea ca Matei să afle de filmele pentru adulţi. O dată ajunsă la Traian acasă, Laura îi oferă plicul cu cei 5000 euro ceruţi, dar bărbatul nu se arată mulţumit cu atâta, dorind ca Laura să îl plătească “şi în natură”. El încearcă nişte “avansuri”, dar Laura, prevăzătoare, a venit înarmată în geantă cu un spray, pe care îl pulverizează, direct în ochii lui Traian şi fuge din apartamentul acestuia.

Revenită acasă, Matei care nu mai putea suporta reacţia soţiei sale de a-l evita într-un mod inexplicabil, căutând în celularul soţiei sale, descoperă că se tot repeta un număr de telefon necunoscut. Încercând să vadă despre cine anume este vorba, Matei are surpriza uriaşă să constate că acesta îi aparţine lui Traian. În aceste condiţii, Matei îşi întreabă soţia dacă Traian este bărbatul cu care îl înşeală şi dacă aşa se explică “răceala” Laurei în relaţia lor de cuplu. Femeia, “strânsă cu uşa”, nu ştie ce să răspundă, temându-se de faptul că soţul său va afla, astfel, că ea apăruse în filme pentru adulţi. În aceste condiţii, Laura preferă să fugă din propriul apartament.

Numai că, sora lui Matei, Paula, care în timpul căsniciei familiei Ostrov, devenise cea mai bună prietenă a Laurei, doreşte să afle tot adevărul. Astfel, povestea Laurei, pe care o află acum Paula, este de-a dreptul cutremurătoare. Astfel, Laura mărturiseşte că ea a fost plecată împreună cu Cristian în Marea Britanie, unde s-a îndrăgostit de un armator italian. Acesta a invitat-o pe nava sa, care ulterior, a aflat că se îndrepta spre Insulele Caraibe. Acolo, Laura a fost predată unor proxeneţi, care au obligat-o să apară în respectivele filme porno. Cristian, îngrijorat de dispariţia sorei sale, află unde a dispărut aceasta şi împreună cu INTERPOLUL reuşeşte să destructureze respectivul cuib de terorişti şi să o elibereze pe Laura, alături de alte câteva fete tinere, care erau şi ele răpite în aceleaşi scopuri… cinefile.

Aceasta fiind povestea modului în care Laura a ajuns să apară în câteva filme “deocheate”, fiind deci o victimă, Matei se decide să-i acorde o nouă şansă soţiei sale pentru a-i merita încrederea şi dragostea. Laura, în afara motivului de fericire de a-l fi putut recâştiga pe soţul său, Matei, a mai avut încă un mare motiv să se considere norocoasă şi fericită, statisticile în domeniul răpirilor arătând că doar 5% dintre fetele care intră “pe mâinile” proxeneţilor, mai au şanse să îşi recâştige libertatea…

 

Valentin Emil MÎNDRUȚIU

Echilbrul Tău vă urează vizionare plăcută!

Echilbrul Tău vă așteaptă săptămânal cu articole provocatoare!

Dragi prieteni,
Ne onorează faptul că sunteți mereu alături de noi!
Ne face plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina de Facebook Echilbrul Tău .
Daca v-au plăcut articolele noastre nu uitați să dați Like și Share pe rețelele de socializare folosind pictogramele de mai jos.

Site Optimizat de Agent Promovator

CONTACTEAZĂ-NE

Îți vom raspunde în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?