Lecții de viață 29 noiembrie 2018

DRAGOSTE OTRĂVITĂ

 

Alin Suciu, în vârstă de 38 de ani este căsătorit cu Ligia (34 de ani), şi în pofida celor 10 ani de căsnicie, atmosfera în cadrul familiei este una încărcată, mai ales de când femeia a rămas acasă, fiind scoasă în şomaj. Ori de câte ori Alin încearcă să o scoată pe soţia sa în oraş, aceasta găseşte diferite motive ca să se eschiveze, cel mai adesea invocând că are migrene care o forţează să rămână la pat.

În aceste condiţii, Alin dornic să iasă, totuşi, în oraş, o face cu Raul, cu care este prieten bun încă din anii facultăţii, amândoi fiind absolvenţi ai Facultăţii de Construcţii, în prezent Alin fiind şeful lui Raul la servici, chiar dacă amândoi împart acelaşi birou. De fapt, în respectiva camera, se află 3 birouri, unul dintre acestea fiind liber până într-o zi când soseşte o nouă şi foarte “apetisantă” colegă, pe nume Viviana Călin.

Fata, neavând niciun fel de reţinere în faţa lui Alin, îl abordează ca şi cum ar fi fost cunoştinţe vechi şi îl roagă să-i încarce şi ei, la laptopul lui, celularul care tocmai i se descărcase (!) Alin are parte de o mare surpriză atunci când, comutându-l găseşte pe celularul Vivianei nişte poze incendiare, care vorbeau de la sine despre intenţiile de invitaţie “la dans” ale tinrei colege de birou.

Invitaţia fiind deja făcută şi cum, acasă, Ligia nu-i mai aducea plăcerea şi dorinţa de altădată, Alin “bine sfătuit” de către prietenul său, Raul, care nu putea să înţeleagă cum Alin reuşea să se menţină atât de “rece” avansurilor făcute de către o femeie atât de irezistibilă precum Viviana, este tentat să “calce pe bec”. Numai că, aşa cum se întâmplă de foarte multe ori în viaţă, când femeile demonstrează că posedă un “al şaselea simţ”, dorind să-i facă soţului său o surpriză, vine în întâmpinarea lui pe drumul către casă. Numai că, ajunsă în apropierea sediului firmei unde lucra Alin, Ligia este cea care are parte de o surpriză văzându-l pe soţul ei plecând de la locul de muncă însoţit de către Viviana, care, în momentul întâlnirii, se recomandă cu foarte multă nonşalanţă ca fiind noua colegă de birou a lui Alin.

Numai că Ligia şi Viviana erau cunoştinţe vechi, aşa cum avea să reiasă din desfăşurarea ulterioară a evenimentelor, venirea Vivianei la firma la care lucra soţul Ligiei şi încercările ei susţinute de a-l face pe bărbat să se îndrăgostească de ea nefiind absolut întâmplătoare.

Astfel, printre pozele pe care Alin le-a sustras de pe celularul Vivianei a găsit câteva în care soţia sa, Ligia, apărea în ipostaze tandre alături de un bărbat necunoscut. Întrebând-o pe Ligia cine era bărbatul respectiv, aceasta recunoaste că este vorba despre Mihai, fostul său şef de la servici, şi totodată fratele Vivianei. Mihai era foarte îndrăgostit de Ligia şi cum aceasta nu a răspuns propunerilor indecente ale bărbatului, aşa cum acesta şi-ar fi dorit, Mihai a ales mai bine să se sinucidă decât să fie respins de Ligia.

Numai că sora sa, Viviana, a considerat-o mereu vinovată pentru această moarte pe Ligia, iar acum dorea să îşi răzbune fratele. Aşa se explică de ce, într-o dimineaţă, la obişnuita cafea de la birou, Viviana are “grijă” ca, în cafeaua pe care i-o serveşte cu un zâmbet larg lui Alin, să îi toarne şi o doză de otravă. Astfel, colegul şi şeful său de la servici ajunge la “doar un pas” de a fi omorât, fiind salvat cu greu la spital. Chiar dacă viaţa îi este salvată, în urma acestei tentative de a fi ucis, Alin se alege cu distrugerea lui pe viaţă, otrava respectivă omorându-i, pur şi simplu, stomacul.

Bineînţeles că Viviana a fost declarată vinovată pentru tentativă de omor şi, în pofida faptului că femeia a incercat să “se facă nevăzută”, ea a fost arestată şi condamnată la ani grei de închisoare.

Valentin Emil MÎNDRUȚIU

Echilbrul Tău vă urează vizionare plăcută!

Echilbrul Tău vă așteaptă săptămânal cu articole provocatoare!

Dragi prieteni,
Ne onorează faptul că sunteți mereu alături de noi!
Ne face plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina de Facebook Echilbrul Tău .
Daca v-au plăcut articolele noastre nu uitați să dați Like și Share pe rețelele de socializare folosind pictogramele de mai jos.

 

Site Optimizat de Agent Promovator

CONTACTEAZĂ-NE

Îți vom raspunde în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?