LECȚII DE VIAȚĂ

NEÎNCREDEREA ŞI INDIFERENȚA NASC… MONŞTRII

Melania şi Victor Rotaru formează o familie aparent fericită, trăind fără griji financiare, Melania fiind, împreună cu prietena sa, Tina, proprietarele unui salon de cosmetică, în timp ce Victor lucrează într-o firmă multinaţională în domeniul IT. Problema familiei Rotaru este însă modul în care Victor îşi tratează soţia, începând cu momentul în care Melania îi face cunoscut faptul că doreşte să facă şcoala de şoferi şi să ajungă să conducă şi ea automobilul. În loc să-şi susţină soţia, în tentativa acesteia, Victor o descurajează total, considerând că “o femeie la volan este un dezastru” (!)

În aceste condiţii, Tina, care tocmai obţinuse permisul de conducere o ajută pe Melania să se înscrie la şcoala de şoferi, avertizând-o însă că nu este o chestiune tocmai simplă, ea susţinând de nu mai puţin de 9 ori examenul de conducere pe traseu, până să reuşească să se vadă, în sfârşit, posesoarea permisului de conducere.

La şcoala de şoferi, Melania are “norocul” de a fi preluată de către un instructor de conducere italian, Francesco, foarte prezentabil, stârnind invidia Tinei care declara că ea a invăţat să conducă cu un instructor bătrân şi… “expirat”.

În timp ce Victor se poartă tot mai indiferent cu soţia sa, iar atunci când aceasta încerca să facă ceva, în loc să o susţină îi inspira doar un sentiment de neîncredere în ea însăşi, Francesco ştia să profite de tensiunea din cadrul famiiei Rotaru şi să se “apropie” tot mai mult de Melania. S-a “apropiat” atât de mult încât, nu după mult timp, Melania a ajuns în… patul lui Francesco.

Deşi nu ştie cum să-i spună lui Victor că prin comportamentul său a aruncat-o, practic, în braţele lui Francesco, soţul înşelat începe să simtă că între soţia sa şi instructorul de conducere se înfiripă o idila si într-o seară o vede pe Melania, de la balconul apartamentului lor, cum se săruta de despărţire cu italianul. Bănuielile sale se confirmă şi mai mult atunci când o vede pe soţia sa că nu mai purta verigheta, pe care declara, cu multă indiferenţă, că a pierdut-o nu ştie unde (!)

Între timp, Tina îi prezintă Melaniei o revistă în care erau publicate nişte poze cu Francesco în postură de fotomodel. În urma unei certe cu soţul său, Melania se duce într-o seară cu Tina să se distreze într-un local despre care Francesco îi spusese că este foarte bun. Acolo, Melania are surpriza să îl vadă pe Francesco jucând un rol de strepper, înconjurat de câteva domnişoare “apetisante”.

Cu toate aceste “descoperiri” în privinţa lui Francesco, modul total opus în care o tratau cei doi bărbaţi din viaţa sa, îi întăresc tot mai mult ideea Melaniei să se despartă de Victor şi să rămână cu Francesco. Totul însă, până când într-o seară, profitând de faptul că Francesco tocmai făcea un duş, descoperă o casetă video în care era filmat tot actul de dragoste pe care îl făcuseră Melania şi Francesco. Atunci înţelege Melania că tot ceea ce ea considerase ca fiind iubire, italianul nu o tratase decât ca pe un mod de a o atrage în patul său, unde putea să realizeze înregistrările dorite.

Descoperind greşeala imensă pe care tocmai o făcuse şi simţindu-se “folosită” de acest “monstru al iubirii”, Melania nu ştie cum să iasă mai repede de acolo şi să revină la Victor, considerând că nu ar putea să trăiască singură.

Imediat după surpriza acestei descoperiri, Melania mai are parte de încă una, atunci când fugind din locuinţa lui Francesco, dă peste… Victor, care tocmai aflase de la şcoala de şoferi, adresa la care locuia Francesco.

Văzând că din locuinţa suspectă tocmai ieşea soţia sa, Victor o repudiază pe aceasta spunându-i că nu mai are ce să discute cu ea, după ce s-a culcat cu instructorul ei. Melania îl roagă “fierbinte” pe soţul ei să o ierte şi să o reprimească în căminul conjugal, spunându-I că modul în care Victor s-a purtat cu ea a condus-o spre această enormă greşeală. Judecând cele întâmplate, Victor îşi recunoaşte partea sa de vină şi hotărăşte să-i mai dea o şansă.

Acum, grija celor doi soţi este să recupereze caseta video de la Francesco, înainte de a fi prea târziu. Lucru pe care îl reuşesc să îl facă, tocmai când o “blondă focoasă” era să pice şi ea în capcana monstrului din Italia.

În urma descinderii Poliţiei la domiciliul lui Francesco, sesizată de către soţii Rotaru, nu mică avea să fie surpriza găsind casete compromiţătoare cu soţiile a 8 oameni de afaceri din zonă, care şi ele picaseră victimele indiferenţei soţilor lor, mult prea ocupaţi cu problemele lor de business. Pentru probele care au fost descoperite la domiciliul său, Francesco a primit 5 ani de puşcărie cu executare.

Totul se termină cu plecarea în concediu a soţior Rotaru, la volanul automobilului aflându-se… Melania.

Valentin Emil MÎNDRUȚIU

Echilbrul Tău vă urează vizionare plăcută!

Echilbrul Tău vă așteaptă săptămânal cu articole provocatoare!

Dragi prieteni,
Ne onorează faptul că sunteți mereu alături de noi!
Ne face plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina de Facebook Echilbrul Tău .
Daca v-au plăcut articolele noastre nu uitați să dați Like și Share pe rețelele de socializare folosind pictogramele de mai jos.

Site Optimizat de Agent Promovator

CONTACTEAZĂ-NE

Îți vom raspunde în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?