privirile care te ating

Iubirea unui barbat face o femeie fericita!

Nu conteaza varsta barbatului, femeia are nevoie de atingere si emotie. Sufletul gol al unei femei o face vulnerabila, vrea sa simta orice atingere, dar nu este atingerea cu care este familiara, care o face fericita.

Atingerea unui barbat te paralizeaza.

Nu poti riposta, stai linistita, astepti si te hranesti cu aceasta atingere. Sufetul tau spune: Vino! Iubeste-ma! Vreau emotia! Vreau sa simt iubirea!

Cand se trezeste din atingere, nu poate spune decat: Te iubesc! Cunoaste si vrea sa simta o singura atingere.

Atingerea care o face fericita, o face sa simta fiorul pasiunii. Femeia nu este rationala, gandeste cu inima, are nevoie de iubire si atingere ca sa traiasca.

O femeie adevarata vrea iubire, vrea sa fie iubita. Nimic nu o face mai fericita decat iubirea. Uneori nu se poate opri din a primi si a darui iubirea.

Varsta cand iubesti si te indragostesti nu are limite.

Cand iubesti totul este frumos. Chimia iubirii face ca mereu sa fie primavara in sufletul unei femei. Viata este goala si nu ai ce povesti cand nu iubesti. Inteligenta unei femei este antrenata de fiorul iubirii.

Rationalul nu este prezent de cele mai multe ori in inima femeii.

Se trezeste mai tarziu, de cele mai multe ori niciodata. Ea moare fara sa cunoasca iubirea. Unele femei mor de la 30 de ani si sunt ingropate la 60 de ani. Trist! Trebuie sa descoperim cheia iubirii. Dragostea este in noi si arde incet, flacara se stinge daca nu o intretinem. Devine un foc de paie…

Acelasi te iubesc! Invechit, dar mereu actual, care nu se rosteste usor, dar odata ce ai invat acest cuvant si cunosti emotia lui cand il rostesti, il spui mereu mereu.

Ca intr-o vraja nu mai poti scapa de emotia pe care o trezeste in tine rostirea lui. Uneori il rostim unei personae care nu il da inapoi. Nu stie ce sa faca cu el.

Ce este iubirea?

De unde o putem cumpara?

Doar zeii au acces la ea, sau si noi muritorii?

Femeia cu siguranta poate iubi si poate simti fiorului iubirii, daca gaseste persoana care poate impartasi acceasi emotie cu ea. Alergam dupa iubire, dar de fapt ea se afla in noi. Nu stim cum sa o scoatem la suprafata. Nu stim sa daruim iubire si deci nu primim.

Da iubire, emotie, afectiune si vei primi la fel.

E placuta iubirea, esti un om drogat. Suntem drogati cu hormoni naturali si substante chimice care ne inunda corpurile.

Fa totul ca sa simti acest drog cat mai mult in corp!

Devii dependent si vrei mereu, mereu sa iubesti si sa fii iubit.

Atingerea uni barbat poate face ca drogul sa revina mereu, mereu in corpul tau.

Psiholog Carmen Dobre

Ai simtit pana acum „privirile care te ating”?

 

Puteti dezbate acest subiect pe blogul Platformei de Psihoterapie Online Echilibrul Tau!

Site Optimizat de Agent Promovator

CONTACTEAZĂ-NE

Îți vom raspunde în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?