nlp practitioner

NLP Practitioner

Certificarea NLP Practitioner este o calificare profesională recunoscută la nivel internațional ce ce are ca scop dezvoltarea unui set de abilități care pot fi învățate de oricine, oriunde și cuprinde o serie de tehnici și procese care produc excelență.

Principala cerință pentru succes în calitate de practicant NLP Practitioner este atitudinea, dorință de a învăța și o atitudine de curiozitate. Acestea sunt atributele pe care le veți găsi în orice practicant NLP Practitioner oriunde în lume.

Cursul de NLP Practitioner vă oferă un set de abilități care vă vor permite să dezvoltați excelență în orice faceți!

Mulți dintre absolvenții noștri de NLP Practitioner și-au încep propriile afaceri sau își folosesc noile abilități dobândite la locurile lor de muncă (în educație, sport, management, vânzări și alte domenii de afaceri.)

NLP Practitioner, un curs care își va schimba viața!

Știați că o persoană, până la împlinirea vârstei de 18 ani, a auzit sugestii negative de genul „Nu poți face asta!” sau „Nu ești suficient de bun pentru asta!” de peste 150.000 de ori?

Mai puțin de un procent din toți oamenii reușesc să-și utilizeze potențialul natural!

Nu este de mirare atunci că majoritatea oamenilor decid să ducă o viață în autolimitare și că nu ajung niciodată să-și atingă adevăratul potențial. Majoritatea oamenilor nu cred în posibilitățile lor și, prin urmare, nu sunt capabili să ducă vieți de succes.

La finalizarea Cursului de NLP Practitioner îți vei dezvolta personalitatea și îți vei optimiza abilitățile de comunicare. Obiectivul nostru este de a-i ajuta pe oameni să-și descopere potențialul, să-l dezvolte și să-l folosească pentru a obține bunăstarea lor și a celor din jor.

Nu-ți visa viața, trăiește-ți visul!

Nu aștepta ca visele tale să se împlinească din întâmplare, abordează-le pozitiv. Este momentul să-ți trăiești viața pe care dorești cu adevărat și să-ți câștigi fericirea.

Aceasta este provocarea ta! 

Este timpul ca aventura NLP Practitioner să înceapă.

În cadrul Cursului de NLP Practitioner, vei învăța tehnicile de bază ale NLP, atât teoretic cât și prin practică aplicată. Obiectivul general este utilizeazarea metodelelor NLP într-un mod responsabil și creativ, promovarea abilităților de comunicare în viața profesională și personală.

NLP poate fi aplicat nu numai în contexte terapeutice, ci și în aproape orice alt domeniu precum leadership, terapie, sport, sănătate, retorică, parteneriat, educație, managementul vânzărilor.

Pe parcursul acestui curs vei învăța cum să-ți atingi obiectivele, cum să-ți desfășori și să-ți folosești potențialul foarte repede, cum să-ți îmbunătățești strategiile de învățare și creativitate, cum să te transformi în stări energice și încrezătoare, cum să depășești un blocaj pentru a stimula calitatea vieții tale în toate domeniile.

NLP oferă numeroase metode de a conștientiza emoțiile și tiparele comportamentale și mentale. Cu ajutorul NLP puteți dezvolta această conștientizare în mod constructiv pentru a atinge obiective. În plus, veți descoperi mai multe moduri de a vă dezvolta abilitățile și punctele forte personale.

Vei exersa tehnicile NLP cu parteneri de practică pentru a descoperi propriile tipare sau percepții limitative de comportament.

Descoperă universul NLP

NLP Practitioner - cursul care îți va schimba viata!

Ce oferă Cursul de NLP Practitioner?

 • Certificat NLP Practitioner
 • Suport tipărit ce însoțește cursul (peste 250 de pagini)
 • Traineri care susțin activitatea în grupuri mici
 • Instruire continuă pe o perioadă mai lungă de timp
 • Vei învăța împreună cu alți oameni foarte motivați
 • Vei descoperi toate cele trei poziții perceptuale: ca observator, ghid și explorator
 • Tehnici pentru activarea emisferelor cerebrale folosind metafore, exerciții și jocuri
 • Exerciții individuale și de grup care vă permit să vă aprofundați practic cunoștințele

Cursul de NLP Practitioner își oferă instrumente pe care le poți utiliza în toate domeniile vieții tale:

 • terapie,
 • afaceri,
 • educație,
 • vânzări,
 • consultanță,
 • predare sau relații.

Prin urmare te vei antrena atât pentru viața ta profesională, cât și pentru viața personală.

 

Traineri:

Gabriela Ștefan

Tony Rafailă

Informații și înscrieri: 0723 774 200

Certificare:

La finalizarea cursului și absolvirea examenului participanții vor primi diploma  ARONLP și diploma recunoscută internațional cu standardele și sigiliul Asociației Internaționale de Programare Neuro-Lingvistică, cu titulatura de NLP Practitioner EANLP.

Distribuie către prieteni!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkdin
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Mail

Ar putea să te mai intereseze și: