tratamentul disfunctiilor sexuale

Tratamentul disfuncțiilor sexuale

Psihoterapia în tratamentul disfuncțiilor sexuale

Dintre toate problemele cotidiene, cele despre care evităm cel mai des să discutăm sunt acelea din dormitor. Fie că sunt emoționale sau de natură medicală, orice neplăceri în cadrul cuplului sunt un subiect delicat. Ne ferim de acestea din rușine, din lipsă de informare sau pur și simplu pentru a evita un conflict cu partenerul.

Însă adevărul este că arareori există un cuplu fără probleme. Perfecțiunea este improbabilă și așteptările fiecăruia dintre noi de la viața în cuplu sunt diferite. Când suntem puși în situația de a ne împărți fiecare zi cu persoana dragă, atracția nu este mereu o garanție că lucrurile vor merge lin – în dormitor sau în afara lui.

Psihoterapia de cuplu și tratamentul disfuncțiilor sexuale

Problemele în cuplu sunt cât se poate de diverse, deși multe au la bază lipsa de comunicare eficientă între parteneri. Când există o problemă personală, dificultatea de a comunica acest lucru partenerului poate complica situația. Dacă problema este în dormitor, nu mereu dispunem de o soluție adecvată. Aici intervine asistența specializată, oricât de greu ne-ar fi sa facem primul pas.

Pihoterapia de cuplu acoperă o gamă largă de probleme de relaționare, și este deseori precedată de psihoterapie individuală, pentru a ajuta fiecare partener în soluționarea propriilor probleme emoționale. Însă printre cele mai des întâlnite provocări într-un cabinet de terapie sunt tulburările sexuale. Ele sunt prezente în diferite forme atât la bărbați cât și la femei.

Tratamentul disfuncțiilor sexuale

Terapia disfuncțiilor sexuale acoperă o varietate de probleme în dormitor, precum:

  • lipsa apetitului sexual,
  • anxietatea în dormitor,
  • anorgasmia,
  • actul sexual dureros
  • disfuncțiile erectile
  • ejacularea prematură sau cea întârziată.

 

Ședințe de Psihoterapie

Îți oferim experiența celor 15 ani de psihologie clinică

Psihoterapia în tratamentul disfuncțiilor sexuale este recomandată în lipsa unor cauze medicale sau în completarea tratamentului medicamentos, pentru îmbunătățirea calității actului sexual pe termen lung.

Terapeutul specializat în sexologie și tratamentul disfuncțiilor sexuale poate aborda orice fel de dificultate personală sau de cuplu și va începe prin a identifica simptomele și cauzele acestora, făcând recomandări personalizate fiecărui client. Sinceritatea și încrederea în terapeut sunt esențiale, pentru a discuta cu deschidere simptomele observate, istoricul medical sau unele evenimente traumatice.

Odată înțeleși toți factorii implicați, terapeutul vă poate învăța să evitați conflictul prin modificarea stilului de comunicare cu unul mai eficient, să reduceți stresul sau anxietatea care stau la baza multor disfuncții sexuale, să creșteți nivelul de intimitate în cuplu și vă poate oferi sfaturi practice și informații suplimentare pentru orice nelămurire.

Astfel, un număr de obicei redus de ședințe este suficient pentru a aduce armonia în relația voastră sau satisfacția înapoi în dormitor. Dacă considerați că puteți aduce îmbunătățiri vieții dumneavoastră romantice, vă recomandăm să consultați serviciile noastre pentru tratamentul disfuncțiilor sexuale și să luați legătura cu specialistul nostru.

 

Nu uitați că acum puteți trata aceste probleme ușor, simplu și eficient cu ajutorul HIPNOZEI!

 

Alege Hipnoza

Simplu - Ușor - Eficient

Eficiență maximă în cel mai scurt timp

 

Distribuie către prieteni!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkdin
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Mail

Ar putea să te mai intereseze și:

fobii
Psihologie

Fobii

Ce stim despre fobii? Fobia este o frica puternica, irationala care se declanseaza in prezenta unui obiect sau

Citește mai mult... »