psihoterapie online

Sedinta de psihoterapie online

Ce este sedinta de psihoterapie online?

 

Timpul nu iarta pe nimeni, trece la fel de repede peste noi dar si peste tot ceea ce consideram clasic si bine definit. Tehnologia avanseaza cu o rapiditate iesita din comun, mijloacele de comunicare devin la indemana oricui, in orice situatie si in orice moment. Acest lucru se reflecta si asupra metodelor de lucru fie ele tehnice sau psihoterapeutice, de consiliere sau testare.

Oricat de mult ar avansa tehnologia, sufletul uman, trairile lui interioare sunt aceleasi. Traversarea unor etape ale vietii pot fi presarate cu obstacole pe care uneori nu reusim sa le depasim singuri de aceea cu ajutorul tehnologiei totul se rezuma la un click distanta sau a unei taste.

Sedinta de psihoterapie online

Sedinta de psihoterapie online nu este diferita de psihoterapia clasica din cabinetul unui specialist.

Aceasta se desfasoara din confortul casei clientului, vizand aceleasi obiective:

 • reducerea sau eliminarea unor simptome,
 • modificarea opiniilor eronate pe care unii clienti le au despre ei insisi si despre lumea inconjuratoare
 • modificarea structurii personalitatii in vederea obtinerii unei functionalitati mai mature si o capacitate mai mare de adaptabilitate la mediul inconjurator.

 

Ședințe de Psihoterapie

Îți oferim experiența celor 15 ani de psihologie clinică

Punctul de pornire a oricarei interventii psihoterapeutice il constitue motivatia clientului. Fara dorinta si acordul acestuia orice incercare de a schimba ceva in structura si functionalitatea psihica va fi total inutila. Alegerea variantei online ii apartine clientului, el fiind singurul care va decide daca va apela la aceasta.

Persoanele care apeleaza la sedintele de psihoterapie online de regula traverseaza dificultati pe diferite planuri, aflandu-se in momente de mare sensibilitate si fragilitate psihica contand foarte mult cum este cadrul in care se desfasoara psihoterapia cat si atitudinea psihoterapeutului.

Ce avantaje iti ofera sedintele de psihoterapie online?

 • Continuitate. Suntem alături de tine oriunde te-ai afla, acasă sau la birou, în țară sau în străinătate!
 • Acces facil.
 • Eliminarea costurilor de deplasare la cabinet.
 • Program flexibil: 07:30 – 19:00.

 

Te poti adresa unui psihoterapeut de oriunde si oricand, trecand peste stresul generat de o situatie noua. Alegand varianta online se va diminua foarte mult timiditatea sau dificultatea de a comunica cu cineva total necunoscut si de a elimina astfel disconfortul creat.

Un alt avantaj al sedintelor de psihoterapie online il constitue eliminarea costurilor deplasarilor la cabinetul clasic, de cele mai multe ori in zona clientului neexistand un astfel de cabinet, cat si eliminarea disconfortul unei deplasari cand esti imobilizat si nu poti efectua singur acest lucru.

Daca esti o persoana activa si faci multe deplasari in tara sau strainatate prin sedintele de psihoterapie online iti asiguri continuitatea sedintelor. Astfel nu vei fi nevoit sa le intrerupi deoarece ai acces la internet si poti stabili ora si ziua in functie de timpul tau liber disponibil.
Daca locuiesti in strainatate si nu cunosti bine limba acelei tari poti apela la sedintele de psihoterapie online oferita de specialistii din tara, datele de confidentialitate fiind garantate.

Cum te programezi?

Tot ce ai nevoie este un calculator conectat la internet care sa aiba instalat programul Skype si sa urmati pasii de pe pagina accesata.

De obicei vi se cere sa descrieti pe scurt problema cu care va confruntati, intervalul orelor la care puteti fi online cat si confirmarea platii. De asemenea puteti sa va alegeti singur specialistul cu care doriti sa colaborati pe toata perioada sedintelor de psihoterapie.

 1. Instalati Skype pe telefon, laptop sau calculator.
 2. Sunați pentru a stabili ziua si intervalul orar disponibil pentru sedinta de psihoterapie online: 0723 774 200
 3. Alege serviciul dorit de AICI! (Consiliere psihologica, Hipnoza, Dezvoltare personala)
 4. Achita cu cardul serviciul ales.
 5. In ziua si la ora stabilita conecteaza-te online pentru desfasurarea sedintei de psihoterapie online!

 

Acum poți să te programezi și pentru ședințe de hipnoterapie online!

Alege Hipnoza

Simplu - Ușor - Eficient

Eficiență maximă în cel mai scurt timp

 

Psihoterapia online se adreseaza unor situatii exacte cum ar fi:

 

 

Psihologii Platformei de Psihoterapie Online „Echilibrul Tau” sunt alaturi de tine oriunde te-ai afla, acasa sau la birou, in tara sau in strainatate!

 

 

Distribuie către prieteni!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkdin
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Mail

Ar putea să te mai intereseze și:

fobii
Psihologie

Fobii

Ce stim despre fobii? Fobia este o frica puternica, irationala care se declanseaza in prezenta unui obiect sau

Citește mai mult... »