Dacă ai nevoie de un psiholog, alege unul bun!

Problemele emoționale sunt aspecte care trebuie tratate cu profesionalism și necesită experiență în gestionarea unei game largi de tulburări. Indiferent de problema cu care te confrunți, te pot ajuta să o identifici, să o înțelegi și să aplici soluția potrivită. Și, poate cel mai important, o pți face chiar și cu cel mai încărcat dintre programe.

Ședințele pot fi unice sau multiple alegand numarul de ședințe și frecvența acestora în funcție de programul dumneavoastră.

Sunt disponibile și ședințe de psihoterapie online.

 

Apelează la un psihoterapeut profesionist!

Numele meu este Tony Rafailă și am o experiență de peste 10 ani în cadrul Sanatoriului de Nevroze Predeal ca psiholog clinician unde am căpătat o vastă experiență în abordarea psihoterapeutică tulburărilor anxioase și atacurilor de panică.

Faptul că am lucrat cu peste 5000 de pacienți până în prezent m-a ajutat să înțeleg mult mai profund mecanismele depresiei, anxietății, atacurilor de panică și altor probleme mai mult sau mai puțin comune, rafinând astfel tehnici psihoterapeutice de intervenție ce duc la ameliorarea sau chiar dispariția simptomelor.

Mă bucur că am reușit să ajut și oameni care se confruntaseră de mult timp cu acestă problemă, încercaseră diferite tratamente și aproape își pierduseră orice speranță.
Am lucrat atât în cadrul cabinetului cât și online cu persoane din toate colțurile țării căt și cu persoane care locuiesc în Italia, Germania sau Spania.
Toate aceste experiențe m-au ajutat să structurez un plan de intervenții care se poate realiza într-un număr minim de ședințe (de obicei 6) funcție de gravitatea simptomelor.

Sunt consilier de dezvoltare personală, psiholog, membru al Colegiului Psihologilor din România, cu formare in hipnoză clinică Eriksoniană efectuată în cadrul Asociației de Hipnoză Clinică, Relaxare și Terapie Eriksoniană, absolvent al studiilor masterale în “Managementul organizațional şi al Resurselor Umane” și sunt Master Trainer certificat de către Asociația Română de Programare Neuro-Lingvistică.

Certificările obținute atestă eficiența științifică a planurilor de intervenție abordate, utilizând o combinație de tehnici de relaxare și autocontrol, tehnici specifice terapiei Eriksoniene și principii de terapie cognitiv-comportamentală aplicate în domeniul depresiei, anxietății, atacurilor de panică și altor probleme mai mult sau mai puțin comune.

Poți citi câteva articole interesante și pe Blogul Adevărul!

psiholog Brasov Tony Rafaila

Te pot ajuta și pe tine.

Contactează-mă acum și haide să discutăm despre cum putem face ca lucrurile să evolueze în bine.

Telefon: 0723774200

Email: contact@echilibrultau.ro
Skype: Sună-mă pe Skype!

Poti programa o vizită în cabinet sau putem să discutăm pe Skype chiar acum (mulți dintre cei pe care i-am ajutat au apelat la consilierea psihologică online).

Sună acum și primesti o consultație gratuita de 10 minute!

Readu zâmbetul și fericirea în viața ta.

Fă acum o schimbare în bine, nu mai amâna! Este dreptul tău să te bucuri deplin de viață. Am ajutat mii de oameni, sună-mă să descoperim dacă te pot ajuta și pe tine.

Servicii oferite la cabinetul de psihoterapie din Brașov sau online:

1. Diagnostic şi evaluare clinică

2. Intervenţie/asistenţă psihologică

  • psihoterapie de intervenție in depresie, anxietate și atacuri de panică
  • psihoterapie de cuplu
  • sexologie
  • interventii hipnotice și terapii standard de relaxare şi sugestive;
  • consiliere în adicții și dependențe (jocuri de noroc, alcool, etc.)

3. Psihologia muncii şi organizaţională:

  • organizarea de workshop-uri în domeniul psihologiei organizaționale și a resurselor umane;
  • training-uri organizaționale, module de dezvoltare personală, recrutare de personal, aplicații organizaționale în cadrul societăților comerciale.

Site Optimizat de Agent Promovator

CONTACTEAZĂ-NE

Îți vom raspunde în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?