Muzica terapeutică este un gen muzical special creat și destinat alinării suferințelor fizice, emoționale sau mentale. Aceasta este o unealtă specială în procesul de vindecare al clienților, un serviciu rar întâlnit, mai ales la noi în țară, însă unul care poate aduce beneficii suplimentare într-o gamă largă de probleme.

Intervențiile de terapie muzicală pot fi utilizate pentru a promova starea de bine, în managementul stresului, reducerea durerii, îmbunătățirea comunicării și ajută la reabilitarea fizică, în același timp facilitând exprimarea emoțiilor, mai ales in cadru terapeutic.

Acest tip de terapie s-a demonstrat a fi util într-o varietate de contexte educaționale sau instituții de îngrijire și reabilitare, unde specialiștii în muzică terapeutică contribuie la crearea unui mediu de vindecare potrivit problemei cu care se confruntă pacienții, beneficiind de acest serviciu atât individual cât și în grupuri sau comunități.

Cele mai eficiente intervenții presupun ascultarea muzicii terapeutice în direct, cu un repertoriu personalizat la nevoile fiecărui client, dar înregistrările sunt și ele o variantă eficientă și mult mai practică de multe ori.

Dacă doriți să aflați mai multe, vă invităm să luați legătura cu specialistul nostru Maestrul Gheorghe IOVU și să vă familiarizați cu repertoriul său de muzică terapeutică.

Pe această cale Echilibrul Tău îi multumește încă odată Maestrului Gheorhe Iovu pentru bunăvoința acestuia de a ne asigura coloana sonoră pentru exercițiile noastre audio!

De asemenea vă prezentăm un fragment din Albumul Maestrului: Spre infinit (To infinity) 2006 – piesa: Din infinit pe care o puteți asculta și pe canalul YouTube Echilibrul Tau unde vă așteptăm cu drag!

 

V? mul?umim maestre c? ne sunte?i al?turi!

Vezi pagina maestrului.

Puteți comanda albumele sau organiza un concert la tel: 0722611872 sau 0740154512

Site Optimizat de Agent Promovator

CONTACTEAZĂ-NE

Îți vom raspunde în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?