Muzică terapeutică și de relaxare

Ascultă din confortul casei tale!

Muzică terapeutică creată de maestrul Gherghe IOVU

Muzica terapeutică este un gen muzical special creat și destinat alinării suferințelor fizice, emoționale sau mentale. Aceasta este o unealtă specială în procesul de vindecare al clienților. Este un serviciu special, însă unul care poate aduce beneficii suplimentare într-o gamă largă de probleme.

Intervențiile de terapie muzicală pot fi utilizate pentru a promova starea de bine, în managementul stresului, reducerea durerii, îmbunătățirea comunicării. Muzica terapeutică ajută la reabilitarea fizică, în același timp facilitând exprimarea emoțiilor, mai ales in cadru terapeutic.

Acest tip de terapie s-a demonstrat a fi util într-o varietate de contexte educaționale sau instituții de îngrijire și reabilitare. Specialiștii contribuie la crearea unui mediu de vindecare potrivit problemei cu care se confruntă pacienții, beneficiind de acest serviciu atât individual cât și în grupuri sau comunități.

Cele mai eficiente intervenții presupun ascultarea muzicii terapeutice în direct. Astfel se creează un repertoriu personalizat la nevoile fiecărui client. Înregistrările sunt și ele o variantă eficientă și mult mai practică de multe ori.

Dacă doriți să aflați mai multe, vă invităm să luați legătura cu specialistul nostru Maestrul Gheorghe IOVU și să vă familiarizați cu repertoriul său.

Ne puteți găsi pe: