Testimoniale ale serviciilor si cursurilor!

Servicii, Cursuri Hipnoză, Cursuri NLP, Dezvoltare Personală

Testimoniale Cursuri Hipnoză 

Testimoniale Cursuri NLP

Testimoniale Servicii

Daniel, 28, Manager:

Mi-a fost atât de frică să mi se spună că o iau razna că diagnosticul de atac de panică a fost o ușurare. Și nu aș fi avut curaj să caut ajutor dacă nu erau ședințele online de pe Echilibrul Tău. Muțumesc din suflet!

Alina, 21, Studentă:

Vorbitul în public a fost mereu un coșmar pentru mine și aproape m-a făcut să mă las de facultate, dar consilierea online a făcut minuni și m-a ajutat să fiu mult mai încrezătoare în puterile mele. O recomand cu drag oricui are aceleași problemele.

Mihai, 32, Programator:

Niciodată nu m-am gândit că o să-mi rezolv frica de dentist pe internet dar după câteva ședințe online mi-am făcut curaj și mi-am înfruntat cea mai mare teamă. Acum îmi pare rău că nu am făcut-o mai devreme, să mă scutesc de multă durere, și recomand oricui să caute ajutor aici.

Cătălin, 43, Avocat:

Sfaturile domnului Tony m-au ajutat să ies dintr-o perioadă foarte dificilă și să scap de insomniile care îmi făceau viața un calvar. Mai mult, m-au făcut să-mi organizez programul mai eficient.

Călin, 47, Director:

Sunt foarte mulțumit de trainingul oferit angajaților mei, colaborează mai eficient și necesită mai puțină ghidare în sarcinile de muncă. Aș recomanda pachetul de management oricărui manager aflat în impas sau cu probleme de personal.

Site Optimizat de Agent Promovator

CONTACTEAZĂ-NE

Îți vom raspunde în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?