Problemele emoționale sunt aspecte care trebuie tratate cu profesionalism și necesită experiență în gestionarea unei game largi de tulburări. Indiferent de problema cu care vă confruntați, specialiștii Echilibrul Tău vă pot ajuta să o identificați, să o înțelegeți și să aplicați soluția potrivită pentru neplăcerea cu care vă confruntați. Și, poate cel mai important, o puteți face chiar și cu cel mai încărcat dintre programe.

Pentru confortul dumneavoastră, am mutat cabinetul de terapie online putând beneficia de ședințe de consiliere individuală, unde putem lucra pe o simptomatologie diversă sau dezvoltare personală.

Abordarea poblemelor prin hipnoză este mult mai facilă și necesită un număr mai redus de ședințe față de abordarea terapeutică clasică.

În completarea acestor servicii, specialista noastră în wellness vă oferă asistență individuală și de grup în adoptarea unui stil de viață sănătos.

Specialiștii noștri nu abordează doar probleme individuale, ci și organizaționale, oferindu-și experiența în sprijinul companiilor care caută să optimizeze procesul de lucru și să dezvolte productivitatea.

Pregătim constant noi surprize plăcute pentru dumneavoastră!

Puteți beneficia de pachete de servicii ce abordează cele mai comune probleme cu care v-ați putea confrunta: insomne, anxietate, depresie și atacuri de panică.

 

 

Așadar, tot ce aveți nevoie e la un click distanță!

Servicii de consiliere online sau în cadrul cabinetului:

Afișez 1–15 din 32 de rezultate

Site Optimizat de Agent Promovator

CONTACTEAZĂ-NE

Îți vom raspunde în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?