Bine ai venit pe EchilibrulTău.ro!

Numele meu este Tony Rafailă și sunt Absolvent al Facultății de Psihologie – Pedagogie și am o experiență îndelungată în cadrul Sanatoriului de Nevroze Predeal ca psiholog clinician unde am căpătat o vastă experiență în diverse tulburări clinice, începând de la atât de răspândita anxietate până la terapia adicțiilor, fobiilor sau problemelor de cuplu.

Sunt consilier de dezvoltare personală, psiholog, membru al Colegiului Psihologilor din România, cu formare in hipnoză clinică Eriksoniană efectuată în cadrul Asociației de Hipnoză Clinică, Relaxare și Terapie Eriksoniană, absolvent al studiilor masterale în “Managementul organizaţional şi al Resurselor Umane” și sunt Master Trainer certificat de către Asociația Română de Programare Neuro-Lingvistică. Sunt certificat internațional în tehnica hipnotică: „Inelul gastric virtual” – „Gastric Band Hypnotherapy” (CMA, IAHT, CPD).

Certificările obținute atestă eficiența științifică a planurilor de intervenție abordate, utilizând o combinație de tehnici de relaxare și autocontrol, tehnici specifice terapiei Eriksoniene și principii de terapie cognitiv-comportamentală aplicate în domeniul depresiei, anxietății, atacurilor de panică și altor probleme mai mult sau mai puțin comune.

Cei peste 10 ani de experiență clinică, 5000 de pacienți cu simptomatologie diversă și cele peste 1500 de ore de terapie de grup au fost determinante în a va pune la dispoziție servicii de cea mai bună calitate.

Vă aștept cu articole interesante și pe Blogul Adevărul!     adevarul

Vă stăm la dispoziție cu o experiență de peste:

1671
5.000
PACIENȚI

CU SIMPTOMATOLOGIE DIVERSĂ

1093
1.500
ORE

DE PSIHOTERAPIE DE GRUP

9
10
ANI

EXPERIENȚĂ CLINICĂ

De multe ori este greu să echilibrezi balanța între aceste trei componente ale unei vieți împlinite. Și aici intervine ajutorul nostru. Te întâmpinăm cu ani de experiență și mii de cazuri soluționate, dar mai ales cu dorința de a te ajuta chiar și când distanța mare, timpul redus sau bugetul restrâns se pun în calea echilibrului tău interior.

Echilibrul începe cu un corp sănătos, iar un corp sănătos poate avea nevoie de ajutorul unui specialist în wellness pentru a susține un stil de viață echilibrat. Dar chiar și în situațiile în care corpul are de suferit de pe urma unor boli, consilierea psihologică vă poate ajuta să faceți față evenimentului traumatizant.

Consilierea devine cu atât mai importantă în atingerea echilibrului mental. Problemele emoționale și psihologice sunt o realitate cotidiană în viața multora dintre noi, deși refuzăm frecvent ajutorul din cauza fricii de un diagnostic, a temerii ca vom fi judecați sau cineva cunoscut ar putea afla. Toate aceste griji nu-și au rostul online, unde nu vom fi văzuți intrând într-un cabinet, iar orice problemă îi este familiară specialistului ales.

Problemele sufletești nu ne sunt străine nici ele și te putem ajuta să-ți găsești liniștea prin psihoterapie sau tehnici unice precum muzica terapeutică.
Indiferent de problema care vă strică echlibrul, vă invităm să pășiți cu încredere în cabinetul nostru virtual!

BENEFICII:

Mereu alături de tine!

Vă oferim servicii de psihoterapie online din confortul casei dumneavoastră. Suntem la un click distanţă şi diponibili oricând! Alege soluția online pentru a diminua timiditatea sau dificultatea de a comunica cu cineva total necunoscut, eliminând astfel disconfortul creat.

Continuitate

Dacă v-aţi simţit confortabil cu consilierul nostru puteţi continua şedinţele cu specialistul ales chiar dacă veţi pleca din ţară, vă veţi schimba locaţia, adresa sau locul de muncă. Tot ce trebuie să faceţi e să ne contactaţi oricând și de oriunde în orice problema ivită și vom fi alaturi de dumneavoastră.

Experiență

O experiență de peste 10 ani în domeniul psihologiei clinice și a consilierii psihologice ne oferă posibilitatea de a vă oferi servicii de cea mai bună calitate și profesionalism. Am elaborat tehnici inovative în domeniul anxietații și atacurilor de panică, a depresiei și insomniei.

“Echilibrul Tău – La un click distanță de tine”

Beneficiază de serviciile noastre din confortul casei tale!

Află mai mult despre specialiștii noștri:

Site Optimizat de Agent Promovator

CONTACTEAZĂ-NE

Îți vom raspunde în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?