Echipa Echilibrul Tău

Suntem alături de tine oricând și oriunde te-ai afla, la birou sau acasă, în țară sau în străinătate!

Dacă ai nevoie de un psiholog, alege unul cu experiență!

Bine ai venit!

Numele meu este Tony Rafailă și coordonez echipa Echilibrul Tău. Sunt psiholog clinician cu formare în Hipnoză Clinică Eriksoniană, Master trainer NLP și consilier de dezvoltare personală.

Am o experiență îndelungată în cadrul Sanatoriului de Nevroze Predeal ca psiholog clinician unde am căpătat o vastă experiență în diverse tulburări clinice, începând de la atât de răspândita anxietate până la terapia adicțiilor, fobiilor sau problemelor de cuplu.

Cei peste 14 ani de experiență clinică în cadrul Sanatoriului de Nevroze din Predeal, 5000 de pacienți cu simptomatologie diversă și cele peste 1500 de ore de terapie de grup au fost determinante în a va pune la dispoziție servicii de cea mai bună calitate.

Sunt consilier de dezvoltare personală, psiholog, membru al Colegiului Psihologilor din România, cu formare in hipnoză clinică Eriksoniană efectuată în cadrul Asociației de Hipnoză Clinică, Relaxare și Terapie Eriksoniană, absolvent al studiilor masterale în “Managementul organizaţional şi al Resurselor Umane” și sunt Master Trainer certificat de către Asociația Română de Programare Neuro-Lingvistică. Sunt certificat internațional în tehnica hipnotică: „Inelul gastric virtual” – „Gastric Band Hypnotherapy” (CMAIAHTCPD).

Certificările obținute atestă eficiența științifică a planurilor de intervenție abordate, utilizând o combinație de tehnici de relaxare și autocontrol, tehnici specifice terapiei Eriksoniene și principii de terapie cognitiv-comportamentală aplicate în domeniul depresiei, anxietății, atacurilor de panică și altor probleme mai mult sau mai puțin comune.

Vă aștept cu articole interesante și pe Blogul Adevărul! 

echipa echilibrul tau Tony Rafaila

Contactează-mă pentru a găsi o soluție problemei cu care te confrunți!

Beneficiază de serviciile noastre din confortul casei tale!

BENEFICII:

Mereu alături de tine!

Echipa noastră vă oferă servicii de consiliere psihologică și psihoterapie online din confortul casei dumneavoastră. Suntem la un click distanţă şi diponibili oricând! Alege soluția online pentru a diminua timiditatea sau dificultatea de a comunica cu cineva total necunoscut, eliminând astfel disconfortul creat.

Continuitate

Dacă v-aţi simţit confortabil cu consilierul nostru puteţi continua şedinţele cu specialistul ales chiar dacă veţi pleca din ţară, vă veţi schimba locaţia, adresa sau locul de muncă. Tot ce trebuie să faceţi e să ne contactaţi oricând și de oriunde în orice problema ivită și vom fi alaturi de dumneavoastră.

Experiență

Vă punem la dispoziție o experiență de peste 14 ani în domeniul psihologiei clinice și a consilierii psihologice. Astfel avem posibilitatea de a vă oferi servicii de cea mai bună calitate și profesionalism. Am elaborat tehnici inovative în domeniul anxietații și atacurilor de panică, a depresiei și insomniei.

Servicii oferite de echipa noastră:

Descoperă Echipa Echilibrul Tău:

Cabinet psihologic Brașov

Psihologie clinică

cabinet psihologic brasov

Psiholog Oana Popa

Psiholog

oana popa aviz psihologic permis port arma

Gheorghe Iovu

Muzică terapeutică

Gheorghe Iovu echipa

Ne puteți găsi pe: