Libertatea de a fi cine vrei să fii

Webinar Gratuit

6 Martie 2023 ora 19:00

Alătură-te webinarului nostru gratuit

Liberul arbitru vs Programarea socio-familială

echipa echilibrul tau Tony Rafaila

Bună!

Sunt Tony Rafailă, expert în domeniu hipnozei clinice și sunt Master Trainer în Programarea Neuro-Lingvistică și te invit la webinarul nostru live și gratuit despre liberul arbitru!

Descopera secretele libertății personale și cum aceasta poate influența deciziile și acțiunile noastre în viață. Înscrie-te acum pentru a primi detalii despre cum să te alături webinarului nostru gratuit și pentru a primi o invitație exclusivă la evenimentul nostru online!

Te aștept să explorăm împreună libertatea personală într-o discuție interactivă și captivantă.

Rezervă-ți locul la webinar

Locurile sunt limitate!

Există peste şapte miliarde de realităţi

DAR…

Ceea ce percepem noi ca fiind realitate NU este totuna cu realitatea însăşi, iar acţiunile noastre derivă din felul în care percepem realitatea şi nu din realitatea în sine.

Despre perceperea propriei realități dar și acceptarea realității celorlalți, cum ne distorsionează convingerile limitative propria realitate și ce rol are liberul arbitru. 

Sunt încântat să vă invit la webinarul nostru live și gratuit despre liberul arbitru, unde împreună vom explora teoriile cele mai recente despre libertatea personală și cum aceasta poate influența deciziile și acțiunile noastre în viață.

În calitate de psiholog clinician și hipnoterapeut cu o experiență de peste 15 ani, am ajutat sute de persoane să își descopere libertatea personală și să ia decizii mai bine informate. 

În cadrul acestui webinar gratuit, împărtășesc cu voi tehnici și sfaturi practice pentru a vă ajuta să vă dezvoltați libertatea personală și să faceți alegeri mai conștiente și mai bine fundamentate.

Fie că ești terapeut și dorești să oferi clienților tăi tehnici pentru a-și depăși  convinegrile limitative sau negative sau pur și simplu ești interesat de dezvoltare ta personală sau a persoanelor dragi ție aici este locul de unde începe evoluția ta!

Vă invit să vă alăturați discuției noastre interactive și să descoperiți secretele libertății personale alături de mine. Înscrieți-vă acum pentru a primi detalii despre cum să vă alăturați webinarului nostru gratuit și pentru a primi o invitație exclusivă la evenimentul nostru online! Aștept cu nerăbdare să împărtășesc cu voi cunoștințele mele și să răspund la întrebările voastre în cadrul acestui webinar unic. 

Vă aștept luni, 6 martie de la ora 19:00 la webinarul nostru gratuit!

Rezervă-ți locul acum!

Vei primi linkul de conectare prin email