Învață hipnoza cu Andrei VOICU

BRAȘOV 18-19 noiembrie

Avem deosebita plăcere să vă anunțăm organizarea primului curs practic de hipnoza cu binecunoscutul hipnotist Andrei VOICU care se va desfășura în luna noiembrie în Brașov.

Andrei VOICU este Vicepreședinte al Asociației Europene de Hipnoză, Membru fondator al Academiei de Hipnoză, hipnotist de scenă și stradă, hipnoterapeut și trainer în hipnoză. Pe lângă ședințele de terapie, a început să promoveze  hipnoza de scenă și cea de stradă în emisiuni televizate în direct cât și înregistrate (Un Show Păcătos, iUmor – Antena 1, Răi da Buni, Necenzurat – Antena Stars, Wow Bizz – Canal D, RTV Ploiești, Antena Ploiești, Târgu Mureș TV, Știi TV, Prahova TV).

Acest curs se adresează tuturor personelor interesate de hipnoză și dezvoltare personală fie că sunt studenți, medici, psihologi, traineri, agenți de vânzari, sau pur și simplu doresc să-și dezvolte abilitatea de a hipnotiza.

Participanții vor învăța inductia Elman, inducția instant, relaxarea directivă cât și metoda confuziei. În acest fel vor învăța în mod practic să inducă o transă hipnotică în cel mai scurt timp cât și să creeze sugestii post-hipnotice.

Veți învăța să hipnotizați după doar un singur curs!

Cursul este axat pe practica efectivă și va fi 100% interactiv.

Site Optimizat de Agent Promovator

CONTACTEAZĂ-NE

Îți vom raspunde în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?